Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, někdo ze Zlína prosím? Mám nabrat kamarádku na autobusáku a pak půjdeme na Baťův mrakodrap a další památky. Kde mám zaparkovat cca na půl dne? Někde v centru, abychom všude došly pěšky. Klidně i placené parkoviště. Dá se u Lidlu nebo tam jsou závory? Dívala jsem se na mapy, parkovišť je tam dost, ale dle fotek si netroufnu říct, kde mám auto v klidu nechat půl dne. Máte ještě jiné tipy co vidět (kromě památek kolem Bati)? Děkuji.
O víkendu (sobota od 12, v neděli celý den) parkování v Jabku zdarma. Další tipy: záleží co máte rádi, za mě Lešná (o víkendu ale bývá moc lidí a je to spíš na celý den), Hrad v Malenovicích, zřícenina na Lukově...
Ano, myslel jsem Zlaté Jablko (nákupní centrum, jsou tam podzemní garáže). O víkendu tam místo na zaparkování určitě najdete.
Restaurace: Záleží na ceně, levné a slušné jsou právě v Jabku (Jablku) v horním patře (nějaký číňan, panda, nebo něco takového). Pokud chcete drahé ale opravdu kvalitní tak ve Zlíně nejlépe U Johana nebo třeba Koliba u černého medvěda.
V Malenovicích dobře vaří v "Restauraci pod hradem" kterou najdete právě pod tím malenovickým hradem.
Co je Jabko? Zlaté jablko? Ale na mapách tam žádné parkoviště nevidím... Máte tip i na nějakou restauraci? Poměr kvalita/cena?
Zlín není moc historické město, snad bych ještě kromě toho, co bylo již napsáno vzpomněl Zámek. Jinak u Lidlu teď instalují závory, lépe řečeno, už jsou nainstalované, ale zatím nefunkční, netuším, kdy to chtějí spustit. A parkoviště ke Zlatému Jablku hledejte na Dlouhé ulici - je to přes cestu od toho jablka.
Mám po výletě, auto jsem nechala nakonec na Čepkově. Děkuji za doporučení! Zlín se nám s kamarádkou moc líbil!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.