Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct matce že chci antikoncepci

Od: janina4 odpovědí: 11 změna:

Je mi 14 let chodím s 15-ti letým klukem a děláme to spolu a on by chtěl už bez kondomu, jak říct matce o antikoncepci

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x

Zeptej se mamky,jestli by nechtěla být babičkou a na jeji následnou reakci ,požádej o antikocepci.*houpy*

kytka*
hodnocení

0x

Tak v první řadě, jsi ještě pod zákonem, dávej si pozor. Mohl by z toho mít ten tvůj pěkný malér. A bez kondomu - to je prostě nerozum . Na to nepřistupuj. Je vidět ,že jste oba nevyzrálý /Jak také jinak ve vašem věku, že/. Pro antiokoncepci budeš muset nejspíš s maminkou ,vzhledem k tvému věku. Prostě ji to řekni tak , jako jsi to napsala sem!

swobo*

Kytko, pod zákonem už není, ne? Ted můžeš od 14.

kytka*

tak pardon, haha za chvíli budou od 10 to je doba. Fakt děs.

swobo*

se nemusíš omlouvat...ale je to pravda, zachvíli to ještě snížej a pak si to naopak rozmyslej a budeš moct až 21 ( například )...

zyx
hodnocení

0x

Píšeš "on by chtěl už bez kondomu" - nejprve se zamysli nad tím, co chceš ty! Dobře zvaž, co si přeješ ty, rizika a přínos pro tebe, až pak se rozhodni a o svém přání si promluv s mámou.

haninka*
hodnocení

0x

A nejsi na tohle moc mladá? Je mě 30, začínala jsem ve dvaceti. Ve čtrnácti je to fakt úlet.

barbakan*

Jiná doba.*hej*

fany08*

Jiná doba? Na jinou dobu bych se nevymlouvala, řekla bych, že je to ve výchově. Komu se ve 14 i dříve nelíbili kluci, holky, netoužil jste nikdo z vás po dotycích druhého? Já ano. Ale měla jsem přísné rodiče a měla z nich strach. Drželi mě dost zkrátka. Takže nehrozili nějaké vycházky z kýmkoliv někam. Dokážu pochopit, že o mě měli strach, ale přišla jsem o první lásky, o to nejhezčí období... Teď už mám doma dospívajícího syna, kdyby za mnou přišel, že má holku a chce s něčím poradit, nebudu z toho sice nadšená, ale řeknu mu vše nutné a budu mu v duchu přát, ať si to krásně užije. Zákazem se nic nevyřeší, spíš naopak. Jen mi vadí, že dnešní "děti" (i někteří dospělí) si myslí, že HA je záchrana všeho. A podle některých dotazů zde v poradně je někdy vidět, že opravdu nejsou dost vyzrálé na to, aby věděli, co je to vůbec sex a krásné milování.

barbakan*

Tak vidíte,Vy jste měla rodiče pirutány, a přišla jste o to,jak píšete,nejhezčí období a tak proč to neumožnit jiným.

lidus*
hodnocení

0x

Jsem ráda, že už nejsem mladice a dceru mám vdanou.To, že bez zábran vyhledávají sex 14ti leté děti mě dost děsí.Manžela jsem poznala v 17ti letech , za rok známosti nás ani nenapadlo spolu spát.Vím že ¨to vždycky nevýjde ale opravdu jsme si ujasnili že jsme pro sebe ti praví.Jsme spolu 30let a věřte mi, život není o sexu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]