Nejste přihlášen/a.
Je mi 14 let chodím s 15-ti letým klukem a děláme to spolu a on by chtěl už bez kondomu, jak říct matce o antikoncepci
Tak v první řadě, jsi ještě pod zákonem, dávej si pozor. Mohl by z toho mít ten tvůj pěkný malér. A bez kondomu - to je prostě nerozum . Na to nepřistupuj. Je vidět ,že jste oba nevyzrálý /Jak také jinak ve vašem věku, že/. Pro antiokoncepci budeš muset nejspíš s maminkou ,vzhledem k tvému věku. Prostě ji to řekni tak , jako jsi to napsala sem!
A nejsi na tohle moc mladá? Je mě 30, začínala jsem ve dvaceti. Ve čtrnácti je to fakt úlet.
Jiná doba? Na jinou dobu bych se nevymlouvala, řekla bych, že je to ve výchově. Komu se ve 14 i dříve nelíbili kluci, holky, netoužil jste nikdo z vás po dotycích druhého? Já ano. Ale měla jsem přísné rodiče a měla z nich strach. Drželi mě dost zkrátka. Takže nehrozili nějaké vycházky z kýmkoliv někam. Dokážu pochopit, že o mě měli strach, ale přišla jsem o první lásky, o to nejhezčí období... Teď už mám doma dospívajícího syna, kdyby za mnou přišel, že má holku a chce s něčím poradit, nebudu z toho sice nadšená, ale řeknu mu vše nutné a budu mu v duchu přát, ať si to krásně užije. Zákazem se nic nevyřeší, spíš naopak. Jen mi vadí, že dnešní "děti" (i někteří dospělí) si myslí, že HA je záchrana všeho. A podle některých dotazů zde v poradně je někdy vidět, že opravdu nejsou dost vyzrálé na to, aby věděli, co je to vůbec sex a krásné milování.
Jsem ráda, že už nejsem mladice a dceru mám vdanou.To, že bez zábran vyhledávají sex 14ti leté děti mě dost děsí.Manžela jsem poznala v 17ti letech , za rok známosti nás ani nenapadlo spolu spát.Vím že ¨to vždycky nevýjde ale opravdu jsme si ujasnili že jsme pro sebe ti praví.Jsme spolu 30let a věřte mi, život není o sexu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.