Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
hledám zkušenosti se zahradnictvím Spomyšl. Nenakupoval jste někdo a jak jste byli spokojeni? S termínem odeslání a kvalitou rostlin?
Děkuji předem.
Já jim naletěla. Objednala si rostliny za cca 2600kč. Z asi 25 rostlin po měsíci od objednávky poslali jen dvě. Jedna z nich neseděla objednávce. Dlužili mi tedy asi 2400kč a nemínili je vrátit! Vrátili až jsem napsala dlouhý výhrůžný mail. Je to ABSOLUTNĚ NEJHORŠÍ ZAHRADNICTVÍ, se kterým jsem se kdy setkala. A že nakupuji online dost...Hrůza, proč jsem si předtím nepřečetla recenze?
Tak my tam občas jezdíme, není to tam nejlevnější, ale výběr opravdu mají. Hlavně tedy na jaře, rajčata, papriky - ,,milion druhů. Stromky dle mého názoru taky pěkné.
Jednou jsem si nechala poslat poštou, také nákup okolo 3000kc, stromky, keře apod. Přišlo vše, jen švestka byla zlonemá u korunky, ale to mohlo být přepravou, chytilo se všechno.
Asi jsem měla štěstí, je možné ale, že opravdu jen přeprodávají, hodně květináčů melo označení z Polska.
V zahradnictví Spomyšl jsme již v roce 2024 2 x objednávali. Krásný výběr. Rychle doručeno, perfektně zabalené, vše v naprostém pořádku. Rostliny v pořádku. Velice spokojeni. Doporučujeme. Zdravím.
Už nikdy více. Nakupovala jsem prostokořenné sazenice malin. Přestože doručení bylo celkem rychlé a krabici jsem okamžitě otevřela, našla jsem dva suché klacky s naprosto suchými kořeny, které nebyly nijak ošetřené proti vyschnutí. Sazenice to samozřejmě už nerozdýchaly, takže tady už nikdy více nakupovat nebudu a rozhodně nedoporučuji. Nakupovala jsem prostokořenné sazenice v jiných zahradnictvích a byla jsem mile překvapena, že přišly obalené substrátem a zabalené ve folii, která udržela potřebnou vlhkost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.