Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradnictví Spomyšl - recenze

Od: lenii odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,
hledám zkušenosti se zahradnictvím Spomyšl. Nenakupoval jste někdo a jak jste byli spokojeni? S termínem odeslání a kvalitou rostlin?

Děkuji předem.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Koukni zde. Bohužel množství negativních recenzí.

hodnocení

2x

Mám to cca 15km. Nejsou to pěstitelé, ale překupníci, stejně jako všechny tyto "zahradnictví". Ceny zbytečně vysoké. Nenakupuji tam.

jirkaboxx
hodnocení

1x

Jsou to lumpové,poslali mi prostokořené sazenice révy v pátek,doručeno v pondělí po velmi teplém víkendu-jak to asi mohlo dopadnout.Psal jsem jim,chtěli nafotit uschlé sazenice a že to budou řešit.Slibem nezarmoutíš,takže ticho,na další mail žádná reakce.Nikdy více.

liska5
hodnocení

0x

Když jsem sháněla určité trvalky, tak jsem porovnávala ceny. U nich /Spomyšl/ o třetinu vyšší, jak průměr na Moravě.

marta*
hodnocení

0x

Já jim naletěla. Objednala si rostliny za cca 2600kč. Z asi 25 rostlin po měsíci od objednávky poslali jen dvě. Jedna z nich neseděla objednávce. Dlužili mi tedy asi 2400kč a nemínili je vrátit! Vrátili až jsem napsala dlouhý výhrůžný mail. Je to ABSOLUTNĚ NEJHORŠÍ ZAHRADNICTVÍ, se kterým jsem se kdy setkala. A že nakupuji online dost...Hrůza, proč jsem si předtím nepřečetla recenze?

hodnocení

0x

Tak my tam občas jezdíme, není to tam nejlevnější, ale výběr opravdu mají. Hlavně tedy na jaře, rajčata, papriky - ,,milion druhů. Stromky dle mého názoru taky pěkné.

Jednou jsem si nechala poslat poštou, také nákup okolo 3000kc, stromky, keře apod. Přišlo vše, jen švestka byla zlonemá u korunky, ale to mohlo být přepravou, chytilo se všechno.

Asi jsem měla štěstí, je možné ale, že opravdu jen přeprodávají, hodně květináčů melo označení z Polska.

bekycek*
hodnocení

0x

Před třemi roky jsme si u nich přes internet objednali stromek jablko - odrůda Panenské, jinde jsme ho nemohli sehnat. Vyzvedli jsme ho osobně, bylo v pořádku a roste dobře.

hodnocení

0x
V červenci 2019 jsme ve Spomyšli nakoupili vzácné hlošiny okoličnaté s jedlými plody. Byla to v ČR novinka. Ještě jednu hlošinu mnohokvětou. Přišly poštou, šlo o asi 150cm vysoké keře. Byla jsem spokojená s cenou. Rostliny přišly už s plody, u všech šlo o správné druhy. Rostliny přišly nepoškozené a bez problémů se ujaly.
Ve Spomyšli jsme někdy v r. 2017 nakoupili i osobně. Trvalky měli i za 40,-Kč. Lukonbulbs, Lukonglads, Zzoja, Nazazvorce - mívají malinko levnější trvalky, ale u keřů jde o mladší a menší rostliny, někdo keře ani nenabízí. Ve Spomyšli měli obrovský výběr rostlin.
Lukonbulbs byl teda zase bezkonkurenční ve výběru rozchodníků (se super cenami), rozrazilů i cibulovin..

dittrichpetr
hodnocení

0x

Po zkušenostech se dvěmi objednávkami rozhodně nedoporučuji tuto firmu.

p23®
hodnocení

0x

V zahradnictví Spomyšl jsme již v roce 2024 2 x objednávali. Krásný výběr. Rychle doručeno, perfektně zabalené, vše v naprostém pořádku. Rostliny v pořádku. Velice spokojeni. Doporučujeme. Zdravím.

lydie
hodnocení

0x
Velké mínus.rostliny suché,cibulky
suché a plesnivé,kopretiny černé bláto jak byly přemokřené.za 1348,Kč 6ks se snad podaří.dalšich 5rostlin a 10 cibulek,totálně.rozhodne obchod nedoporučuji!škoda jsem si předtím nepřečetl recenze

malzuza
hodnocení

0x

Už nikdy více. Nakupovala jsem prostokořenné sazenice malin. Přestože doručení bylo celkem rychlé a krabici jsem okamžitě otevřela, našla jsem dva suché klacky s naprosto suchými kořeny, které nebyly nijak ošetřené proti vyschnutí. Sazenice to samozřejmě už nerozdýchaly, takže tady už nikdy více nakupovat nebudu a rozhodně nedoporučuji. Nakupovala jsem prostokořenné sazenice v jiných zahradnictvích a byla jsem mile překvapena, že přišly obalené substrátem a zabalené ve folii, která udržela potřebnou vlhkost.

Zkusila jste to reklamovat? Bral jsem více rostlin, všechny byly hezké a co ne, nebyl problém reklamovat. Jem chtěli fotky.

hodnocení

0x

Občas tam nakupuji, naposledy teď na jaře. Zatím spokojenost. Vybírám z mnoha zahradnictví, kde jsou nejlepší ceny a na co. Všude mají něco dražší a levnější, někdy se vyplatí nakoupit ve dvou zahradnictvích a zaplatit poštovné, i tak koupím levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Spomyšl

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]