Nejste přihlášen/a.
Jako servisák mám taky ,,svěřené hodnoty´´ - tedy auto, noťas, vercajk atd, takže už jsem zažil i podobnou akci, kdy se řešil přesně stejný případ, kolega končil, ale před tím si zlámal hnátu a byl na PN. Řešení je elementární - zavolal mi šéf servisu, zajel jsem na firmu pro něj, dovezl jsem jej k chorému, on si přebral krámy a auto, pak s dotyčným autem odfrčel zpět na firmu, já si jel dál po svých servisech.
Jednoduché, prosté, minimální zdržení. Jenže zřejmě ve Vaší firmě má některý z ,,menéžrů´´ problém použít to, co nejsou zvyklí používat - tedy selský rozum
Podobný případ zde socialnidialog.cz/...
Zaměstnavatele bych upozornila, že po ukončení pracovního poměru nejste oprávněn svěřené prostředky používat, tudíž nemáte vozidlo jak předat, navíc pak ani neponesete odpovědnost za jeho případné poškození či ztrátu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.