Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít přátelství s výhodami

Od: loveczen odpovědí: 30 změna:

Zdravím, jsem již nějakou dobu po rozchodu a víte co, příroda je přítoda, nejde mi jen o to jedno, rád bych měl někoho s kým si mám co říct, pustit si film a k tomu víno a ten sex. Jde o to, že nechci plnohodnotný vztah, po tom všem se na to necítím. Teď jsem poznal jednu milou dívčinua a rád bych to zkusil sní, ale problém je ten, že po té době ve vztahu už nevím jak na to. Na rovinu se zeptat jestli nechce sex? nebo po ní vyjet? samozřejmě bch měl víc takových "milenek", píšu si ještě s jednou, vše hezké máme si co napsat, ale ještě jsme se neviděli a já vím, že bych to zkusil i na prvním shledání. Není to blbé? jak to kdyžtak zkuit, má tu někdo zkušenosti?

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

3x

...zkusit to můžete a když to vyjde buďte rád.Každopádně Vás dřív nebo později všechny kopnou do"píp",protože ženy chtějí vztahy.Na příležitostný sex sbalte nějakou v baru na záchodcích,ale filmy,víno,sex,to Vám sežere málokterá.Pokud nejste splachovací,tak i sobě zkomplikujtete život,protože ty holky budou chtít odpovědi "zavoláš?,kdy se zase sejdem?a jak to bude dál?..."

doplněno 14.05.19 19:59:

Můžu souhlasit,že "s pravdou nejdál dojdeš",znám několik holek co takové vztahy měly a vyhledávaly je,ale já s tím mám špatnou zkušenost a většina holek tohle rozhodně nehledá.

Necítím se tak moc krásná,ale působila jsem na může dojmem,že vyhledávám jen příležitostné známosti,zábavu,pobavení.Proto to na mě často zkoušeli tak jak to vy chcete praktikovat...no a stalo se mi jednou,že jsem na to skočila.Bylo rande,víno,filmy,sex a já čekala vztah (taky proto,že jsem toho člověka už trochu znala,nebyl neznámý,koukala jsem po něm déle,seděl mi) Vztah s toho nebyl,jen mě to trápilo,proč nevolá,proč se ozve jen někdy (a já kráva hned letěla*zed*nebo hned odpovídala na zprávy) došlo mi to,skončilo to,mě to dlouho trápilo.Až tak za rok mu to došlo,že jsem nebyla tak špatná,že by jsme si rozumněli a že by chtěl vztah,děti...ale to už jsem já neměla zájem.

loveczen
hodnocení

Pravda, i já to tak vidím, měnší vztah, ale ne na takové úrovni jaký jsem měl, chci teď chvíli prostoru, ale jak to říct ať to nní blbé hned na prvním rande? Vím, že to tak chodí, proto se ptám.

Podle mě je to blbé vždycky, nejen na prvním rande, ale já jsem žena a vidím to jinak. Velmi negativně vnímám, jak tu situaci popisujete - prostě teď končí nebo skončil nějaký vztah a Vy se nechcete (aspoň zatím) připoutat k jinému. Chcete chvíli volnost, ale sexu se nechcete vzdát. Doufáte, že najdete nějakou ženu (ženy), která Vám sex poskytne bez toho, že by od Vás očekávala citovou angažovanost. Vlastně tím ženy řadíte na roveň dejme tomu domácího spotřebiče - když potřebuji, použiju. Ani děkovat nemusím. Jste prostě otrokem své sexuality a kvůli tomu vyvádíte psí kusy.

Řekne, že zavolá nebo že se ozve, ale neozve.
janm*

Zdravím

Ze své zkušenosti, není to tak úplně pravda jak se ženy většinou nechávají slyšet, že vlastně ony hlavně vztah a ten sex nebo jakési pouhé "kamarádství" "přátelství" kvůli sexu je věc nedůležitá ba zavrženíhodná, je to tak trochu lež z jejich strany je to součástí jejich "image" a jakéhosi "společenského mýtu" který si rády udržují ale který není pravdivý, nechtějí přiznat že je tomu trochu jinak a že ten vztah nechtějí o nic víc než ho chtějí muži pochopitelně u jedinců "kteří ho opravdu chtějí " bez ohledu na pohlaví...Je běžné že si ženy udržují pouze sexuální vztah, ale aby se necítily "provinile" pod tlakem jakéhosi spol. "mýtu" tak raději tvrdí že to není jen kvůli tomu, že ony vlastně jen ten sex neee, no a přirozeně když se takový poměr z jakéhokoliv důvodu rozpadne tak někdy svou nevoli zlobu prezentují tak, že ten muž si z nich udělal jen "matraci". Některé chtějíc se pomstít snaží se na své bývalé dlouhodobé milence uvalit i kletbu "znásilňování"...Takže dospělá svéprávná žena se nechá trvale mužem sexuálně zneužívat? Ale ale dámy...pohádky o tom že "on mi něco trvale dělal a já to nevěděla"*smich* Dospělá dvaceti třiceti čtyřicetiletá žena to nevěděla co jí ten ošklivý chlap vlastně dělá a ani nevěděla proč tam za ním stále chodí *smich* (např. ze zmedializovaných report. o "tzv. zneužívání") Pochopitelně existují i vyjímky a těm čest, prostě ženy které otevřeně přiznají že mají vztah jen kvůli sexu, že ho mají rády, že ho v podstatě někdy potřebují i víc než ten vztah samotný...

Kdysi jsem zažil následovné, když nám vztah s přítelkyní nevycházel a přešel do "kamarádské roviny", prohlásila že kamarádi spolu přece nespí, nato já : "Ano,kamarádi spolu nespí a proto spolu už spát nebudem." A měli jste vidět tu reakci jak najednou nevěděla co udělat aby si ten "sex" udržela *smich* Zkrátka dámy chtělo by to více upřímnosti, méně těch "mýtů" a různých "zástěrek" *smich*

hodnocení

2x

Zdravím. Na rovinu ženám říkejte, že nechcete vztah, že chcete přátelství a sex. Třeba to bude mít některá stejně jako Vy a třeba budete nějakou i přitahovat jako muž. Ono se toto naplánovat nedá, pokud po některé "vyjedete" hned při první schůzce, můžete schytat i pár facek...A spolehlivě na druhé setkání už nepřijde. Pokud pro některou budete neodolatelný, může to vyjít i napoprvé...

loveczen
hodnocení

Děkuju za komentář, právě proto se bojím, že bych jich pár schytal *sok*

Na druhou stranu to bude férovější, než budit zdání, že se jedná o vztah a pak už se neozvat.

Jseš chlap, tak snad pár facek od holky sneseš, ne? *bum*

"Dobrý den, slečno, nechtěla byste si za***?"

"No dovolte! Už jste někdy dostal pár facek?"

"Párkrát - ale párkrát jsem si skvěle za***."

lucie*
14.05.19 19:47

*smich*

loveczen
hodnocení

Popřemýšlím o tom a uvidíme *smich*

liska5

Jedubabička - *haha*

dejvik*
hodnocení

2x

Mám stejný nazor jako o příspěvky výše. Ženy hledají vztah, mála která je zvědavá na nějaké přátelství s výhodami i když najdou se. Každopádně buď nějakou sbalit někde v baru na noc a nebo zkusit vyjet po té kamarádce s rizikem, že ona se do tebe zamiluje a pak se to celé zkazí.

hodnocení

1x

Na podobné dotazy radívám - pozvat na/do... dle vašich možností, poté navrhnout jako hezkou tečku za příjemným večerem kávu/skleničku u vás a rozhodnutí nechat na slečně. Podtrhuji navrhnout a nenaléhat - pak je totiž větší šance, že odmítne jen napoprvé ;)

m123*
hodnocení

1x

Doporučuju jednat narovinu.

Jsem pár let rozvedená a pomalu se dokopávám k tomu někoho si najít. Ale mám to tak jako vy. Nechci se nějak citově angažovat, trávit s dotyčným veškerý volný čas, nedej bože bydlet.

Dala jsem si inzerát a ... zřejmě budu ještě dlouho sama.

Buď se mi ozvali jen ženatí co hledali vyloženě jen sex a nebo chlapi co chtěli vztah. S jedním z mužů ) který to měl stejně jako já / jsem si pár týdnů psala a pak jsme se i viděli. Na schůzce jsem si připadala jak kdybych si psala s někým úplně jiným. Pán mi řekl, že nemá koníčky a těší se, že se podřídí těm mým a že by byl rád, po tom všem co jsme si napsali, kdybychom spolu co nejdříve začali bydlet. Byla jsem dost v šoku a taky mu to hned řekla, že jsem přeci jasně do inzerátu zadala, že hledám trochu jiný vztah. Prý si myslel, že se jen vztahu bojím. Už jsem se mu neozvala.

To o čem píšete jsem už zažila, ale je to 20 let zpět. Jenomže mi v té době začali tikat biologický hodiny a já se začala rozhlížet po někom kdo byl vhodným otcem mého dítěte. Po letech jsem zjistila, že děti mít nemůžu a dodnes si říkám jak by to dopadlo kdybych se tenkrát s dotyčným nerozešla.

Nevím kolik je vám let a jestli třeba taky v budoucnu neplánujete rodinu. Pokud to tak je, tak bych dotyčným dámám řekla, že teď to máte takto, ale do budoucna se uvidí.

Já, ve svých letech, už vím co chci, ale někdo mi tu kdysi napsal, že láska je jako nemoc. Nikdy nevíš kdy ji chytíš :) . Takže jen čas ukáže co nás v budoucnu čeká a to čem jsme nyní přesvědčení můžeme v budoucnu změnit.

Taky jsem to zkoušela a bez úspěchu. Dala jsem si inzerát, že hledám na výlety muže. Pár se mi jich ozvalo. Z toho jen se dvěma došlo k setkání. S jedním to prostě nevyšlo a druhý by se sešel znovu jen u něj doma s tím, že by mi udělal masáž. To jsem odmítla. Navíc se mi ani moc nelíbil. Na lidé.cz mi jeden psal, že hledá i pro svého syna, nejen pro něj, ženu a že mě oba chtějí.

hodnocení

0x
Takových jako Vy je plno v různých seznamkach. Můžete to zkusit tam.
doplněno 16.05.19 16:59: Žena netouží jen po sexu na jednu noc, ale po dotyku. Mluvím za sebe. Mně stačí jen příjemné dotyky. Je to lepší než soulož jako taková.
doplněno 26.05.19 13:16: Nejlepší je hrabnuti do vlasů. To mám nejradši. Když jsem byla na erotické masáži, promasíroval vše, ale nejlepší pocit jsem měla z hrabání ve vlasech. To je strašně sexy a dodalo mi to energii. Až k němu zas někdy půjdu, tak mu to řeknu.
loveczen

V jakých seznamkách? já žádné neznám, jen placené za x stovek až tisíc

aha
Aha takže chcete mít všechno včetně sexu jedině zdarma *sok*
loveczen

Tak to zas není myšleno

tomaslad*
hodnocení

0x

Pozvi jí do sauny, na relax a že jí podrbeš na zádíčkách, to je příjemné každé... No a uvidíš, jak bude reagovat na drbáníčko, když bude kladně vrnět jak kočka na sluníčku, můžeš ruce přesunout na její bříško a ňadra a zde už máš způli vyhráno. Pak pokračuj rukou, klidně v plné sauně, pod prostěradlem na její vagínu a klitoris. Viděl jsi ten český film, Saxána, jak si holka kouzlem prodloužila ruku na hodně metrů... v podstatě tu pohádkovou Saxánu zkopíruj, i bez kouzla. No a tady už jsi v cílové rovince, ať už ji klitoriální orgasmus pod prostěradlem uděláš hned natajňačku před okolím, nebo až později někde mimo saunu, tak máš vyhráno a máte vzájemně nastavený budoucí erotický vztah.

Toť má odborná rada, v praxi mnohokráte úspěšně aplikována. Lepší, než jí žmoulat ručku někde ve vinárně u stydnoucího kafe. Toto má pořádný spád událostí a přirozený tah na branku, a rovnou víš, na čem jsi. PS: to uvítá i ona, třeba ho máš malýho, nebo jsi pupkáč a pod. a nebude tě chtít, když si tě rovnou prohlídne, a ušetříte si tím budoucí vzájemný nedorozumění.

looney*
hodnocení

0x
Blbost je střídání partnerek,jako ponožky.Já jsem na tom přesně naopak.Volají na noc,divoké hrátky,zatímco já na ně kašlu a hledám jednu jedinou.Jen s tou jednou věcí.Tedy s tím Ktera mě bude mít ráda.Toužim někoho obejmout.Toužim vidět vyrůstat své děti.Toužim si s někým popovídat,když přijdu z práce ulehat vedle někoho.Toužim zažit pocit,že život má nějaký smysl a že nejsme na světe,aby jsme se zabijely a dobývaly.Že jsme určení žit ve vztahu muže a ženy a ne pouze přežit.Že existuje možnost že můžeme žit jeden pro druhého.A to se mi právě nedaří.Nemohu najít opravdovou lásku.Začínám pochybovat,zda vůbec existuje a není to jen koktejl hormonů, co ovlivňuje chování a strach ze samoty.
loveczen

I to bych si přál a měl jsem to, byl to ošklivý rozchod a na to já ještě nejsem připraven.

Tak když na to nejsi připraven, tak si to dělej sám a nekaz holkám život tím, že budou něco očekávat a Ty si jen užiješ.

Nebo si hledej inzeráty na erotické seznamce. Tam je hned jasné oč jde.

hodnocení

0x

Já bych k tomu co napsal Dejvik jenom dodala, že se to přece nemusí zákonitě zkazit. Ale moc bych neradila ten jednorázový sex s kýmkoli, kdo se namane. Já teda nevím, ale přece se mi ten člověk také musí nějak líbit. Vím, že dnes existují ženy, které nejsou profesionálky a jenom chtějí s někým souložit. Ale ty se Vám asi líbit nebudou. Říkám to proto, protože když je ženská pěkná, tak s tím problém nemá. Tak si myslím, že ty co pobíhají po barech jenom za tímto účelem, budou nějaké zoufalky, které nikdo nechce z různých důvodů. Třeba jsou moc tlusté, nebo jsou nehezké, nebo mají nějakou skrytou vadu. No, ale nakonec Vás také neznám a také nemusíte vypadat jako Alain Delon. ;) :-D

Oni i chlapi, co chtějí jenom souložit, nejsou pekni. I když jsou asi i výjimky.

hodnocení

0x

Nejhezčí vztah je ten, kde základem je přátelství, které má pevný základ, většinou vzniká roky a je prověřen různými životními zkouškami, kdy máme to štěstí, že máme tzv. kamaráda do nepohody. Takové pevné přátelství pak těžko něco zničí.

hodnocení

0x

Pro Vás by byl asi nejvhodnější veřejný dům. Zajdete tam za určitým účelem, tamější dívky tam jsou taky kvůli tomu, odbydete si a je hotovo. Nemusíte se na žádnou vázat, budovat vztah. Určitě Vám nebude říkat: Miláčku, zavoláš? nebo Zítra v 18 u Labe. Protože se k tomu staví nezávazně jako Vy, navíc je to její povolání.;)

K ničemu se nezavazujete, dneska si můžete vybrat Anču, za týden třeba Růžu a holky se kvůli Vám určitě nepoperou.

Má to jednu nevýhodu - musí se to zaplatit. Pokud jste šetřílek, nic pro Vás, ale jinak směle do toho. Jaga.

cernylysak

Musím nesouhlasit, po určité době trvání manželství to vyjde měsíčně o dost levněji a navíc je to i častější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]