Nejste přihlášen/a.
Pošta jí vhodila do schránky, protože si tuto službu objednal odesílatel. Nemá důvod si jí vzít zpět. Prakticky nesmí.
posta - ale odesílatel si neobjednal vhození do cizí schránky můj drahý bývalý má firmu a podnikal z domova. taky mu občas ve schránce přistály dopisy pro bývalé zaměstnance - běžně jsem je buď nosila na poštu, kde na ně úřednice daly teď nevím, jestli razítko nebo nálepku s několika předtištěnými možnosti a z nich zvolili, že adresát je na dané adrese neznámý nebo jsem prostě na obálku napsala "vrátit odesílateli, adresát neznámý" a vhodila do nejbližší schránky, ať si s tím pošta dělá, co chce. vzhledem k tomu, že většinou to byly dopisy od exekutorů, tak se nám na firmu potom ozývali i osobně, že se jim dopis vrátil jako nedoručitelný a jestli náš bývalý zaměstnanec při opuštění firmy neuvedl aktuální adresu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.