Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevíte prosím někdo,jak zjistím info o Bulletinu IN-CENTRE :Pavel Tůma,Pošt.schr.214,400 01 Ustí nad Labem? Zda je vůbec někdo takový v obch.rejstříku a zda taková firma existuje? Nabízeli mi domácí práci. Dá se někde něco o nich zjistit?Díky za odpovědi.
Asi pred rokem jem si od nich nechala poslat dp zaplatila jsem asi 400 kc a poslali mi okopirovany texty s navodem jak mam vyrabet postovni znamky takze vse bych musela koupit a jeste si zaridit odberatele takze bych tomu neverila ze to muze fungovat
Hezký den,totéž mě tam taky zaujalo,ale se známkama to jaksi nemá nic společného.A výroba andělíčků obnáší zaplatit dokonce v amerických dolarech za startovací balíček .Už jsem jim to s mým názorem na jejich nabídku i obírání lidí poslala zpět. Nečekám, že mi moje peníze vrátí,ale aspoň jsem jim napsala svoje
.Díky za odpovědi.
firma existuje našla jsem ,že se zabývá
pořádáním kursů ,školení, rekvalifikace,
jiné vzdělávací akce, lektorská činnost.
Píše se tam o buletinu, který zasílají poštou za 400kč, kde si zaškrtnete oč máte zájem . Nedočetla jsem to neboť tyto poštou zasílané "práce"zavánějí. Já bych do toho nešla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.