Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezdřelá firma Bulletin IN-CENTRE

Od: blanca* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,nevíte prosím někdo,jak zjistím info o Bulletinu IN-CENTRE :Pavel Tůma,Pošt.schr.214,400 01 Ustí nad Labem? Zda je vůbec někdo takový v obch.rejstříku a zda taková firma existuje? Nabízeli mi domácí práci. Dá se někde něco o nich zjistit?Díky za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lili*
hodnocení

3x

Asi pred rokem jem si od nich nechala poslat dp zaplatila jsem asi 400 kc a poslali mi okopirovany texty s navodem jak mam vyrabet postovni znamky takze vse bych musela koupit a jeste si zaridit odberatele takze bych tomu neverila ze to muze fungovat

blanca*
hodnocení

Hezký den,totéž mě tam taky zaujalo,ale se známkama to jaksi nemá nic společného.A výroba andělíčků obnáší zaplatit dokonce v amerických dolarech za startovací balíček *ee*.Už jsem jim to s mým názorem na jejich nabídku i obírání lidí poslala zpět. Nečekám, že mi moje peníze vrátí,ale aspoň jsem jim napsala svoje *ua*.Díky za odpovědi.

repak*
hodnocení

2x

kytka*
hodnocení

0x

firma existuje našla jsem ,že se zabývá

pořádáním kursů ,školení, rekvalifikace,

jiné vzdělávací akce, lektorská činnost.

Píše se tam o buletinu, který zasílají poštou za 400kč, kde si zaškrtnete oč máte zájem . Nedočetla jsem to neboť tyto poštou zasílané "práce"zavánějí. Já bych do toho nešla.

blanca*
hodnocení

Děkuji za info,je to další zkušenost.Tak pro všechny-In-Centre Pavel Tůma nebrat! Nabízí katalogy za peníze a nic z toho.*bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]