Nejste přihlášen/a.
Mám vážný problém.S partnerem jsme se dostali do velké zadluženosti.Snažili jsme se o soudní oddlužení.Veškeré naše šance skončily.Exekutoři jsou na cestě.Máme dvě děti ve věku 2 a 6 let.Budeme mít existenční minimum.To nestačí na obživu rodiny.Zajímá mně co se stane s našima dětma.Každopádně jsme zadluženi na celý život.
Co by se stalo, budete bezdomovci až do konce života a děti vám seberou, pokud jim nezajistíte péči, jídlo, školu, bydlení. Každopádně jste pod dozorem exekutorů...dodnes jsem si myslel, že takhle lehkovážně se žije jen v americe...
A kdo vám ty dluhy dá? Banka? To asi těžko, když nepracujete a jen blázen si bude brát třeba provident na padesát procent.
otázka je proč dělají dluhy - u společností které chtějí vydělat a protože neumí číst, dělají dluhy protože nemají na jídlo? ale ne, dělají je proto že si nemohou koupit to na co nemají - kupte dnes a zaplatíte zítra, potom se ptají co mají dělat - je zajímavé ,že se neptají co mají dělat když si chtějí dopřát to na co nemají...tak se nad tím teta zamyslete a netvrďte takovou hovadinu co jste napsala: Dnes lidi mají dluhy,jen kvůli tomu,že přijdou o práci! Protže kvúli podobným existencím co neumí číst platíme sociální sít - pro ně a jejich děti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.