Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci zplnoletnit

Od: linduska odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Je to určitě dobrý nápad, když se mladý a perspektivní člověk osamostatní a dokáže všem, že je schopen se o sebe plně postarat se vím všudy.

Bohužel, realita je taková, že v 16. letech se začnou puboši vykřikovat podobné věty jako tazatel/ka, v 17. letech to vystřídá tvrzení ,,Jak mi bude 18, okamžitě odsud odcházím ! ´´ No a v reálu pak je problém 25 letého klacka vypakovat z mamahotelu...

Tenhle scénář tu už byl milionkrát...

lmgify
hodnocení

2x

Zákon (NOZ): §30 a §37

hodnocení

0x

Tady se neplní přání ani nevyřizují žádosti *smich*

liska5

A to já jsem četla zpopelnit *haha*

@liska5 - Pro vás to platí taky *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Odkaz na zákon máte a příště uveďte aspoň věk a důvod.

hodnocení

0x
Já bych toho chtěl.

hodnocení

0x

Ale jistě,dokažte u soudu že se o sebe umíte sama postarat,odstěhujte se od rodičů,budete si sama platit byt,inkaso,jídlo...pracovat od nevidím do nevidím,to přece bude báječný život !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]