Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
sepisuji výpověď pro nemocnici. Důvodem výpovědi je ,že jsem podstoupila před rokem operační zákrok a po rokonvalescenci jsem začala pro nemocnici pracovat ( jiné oddělení ). Jedna z kolegyň zneužila přístupové údaje lékaře a začala se zajímat .. u kávy začala kolegyním povídat a ty si teď o mně šuškají. Je mi to velice nepříjemné a poznamenalo mi to psychiku. Ráda bych tenhle důvod uvedla do důvodu výpovědi ale nevím jak ho zformulovat. Poradíte mi? A ještě bych se chtěla zeptat .. když jsem to řešila s vedením nemocnice řeklo mi ,že nemá program na to aby zjistili kdo to byl a když se dotyčná nepřizná a kolegyně ji budou chránit nikdo ji nic nedokáže. Nechali by jste to plavat nebo řešili dál? žádali odškodné?
@marketka - ale nevím jak ho zformulovat
Například ztráta důvěry v zaměstnavatele? Ale upřímně - k čemu vám to bude, uvádět důvod? Navíc bych byla opatrná, co do konkrétního popisu situace - mohlo by se to obrátit proti vám.
Nechali by jste to plavat nebo řešili dál?
Co chcete řešit, když vám bylo jasně řečeno, že "nikdo ji nic nedokáže"? Skoro to vypadá jako neoficiální postoj zaměstnavatele a naděje na úspěch minimální.
Jak to myslíte ,že by se to mohlo obrátit proti mně? Nebo si myslíte ,že tohle není důvod k výpovědi?
co by jste mi poradila?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.