Dobrý den. Kolikrát jste tam byli? Kolikrát to zkusit tam jít? Nemusí to vyjít hned napoprvé. Děkuji. doplněno 11.05.19 10:57: Já bych se bála, že tam budou ti samí uchazeči, když tam půjdu pak znovu. doplněno 11.05.19 11:14: Já už nevím, jak se seznámit. Zkoušela jsem všechny možné seznamky. Líbí se mi tam spoustu mužů, ale nejsem jejich typ. Ozývají se mi jen ti protějšci, kteří se mi nelíbí, dokonce i lesby. Nebo si jen chtějí vyměnit pár vět, ale k setkání se nemají. Mám pocit, že jsem chronicky neseznamovatelna. Ven chodím. Ale opravdu mám vyzkoušeno, že chlap, který se mi líbí, nechce mě. Už jsem z toho zoufalá. Jak to může někomu vyjít?
Tím kouzlem vedoucím k úspěchu, je magické slovní spojení "slevit z nároků". A onu to půjde. Já také říkám, "pojídat" méně hoywooodských, romantických dojáků obecně a více obyčejné chytré kaše, soudného rozumu, sebereflexe a skrovnosti. Život každého naučí, kde je jeho místo na slunci. Když ne dnes, tak zítra...
Dobrý den, sám jsem tam sice nebyl ale kamarád několikrát a tvrdil v podstatě něco podobného jako Vy. Nakonec mu to tam nikdy nevyšlo a tak se spíš s úspěchem seznamoval někde venku. Vybírat je třeba určitě pečlivě a někoho kdo se Vám líbí a vyhovuje, nicméně ne zas do extrému. Jistě je dobré hledat i ve své lize. Statistiky ukazují jasná čísla: seznámit se chtějí hlavně ženy a hledají až podezřele často svůj protějšek typu: "Muž 46let, rozvedený bezdětný, letový dispečer 150t+, zájmy: turistika, divadlo, četba, sport.." bohužel na konci může být ještě: "..partnerku však nehledám, jen jsem se chtěl pochlubit." ..aby také ne - na muže tohoto typu se ženy už z principu jen lepí tak proč by se objevoval na jakékoliv seznamovací akci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.