Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nebyla doručena zásilka DR5065062720U

Od: hanasustova odpovědí: 14 změna:

Dne 10.5.2019 mi měla být podle sms zprávy mezi 8-14 h doručena Českou poštou zásilka s výše uvedeným číslem. Přesto, že jsem na ní čekala a byla v tuto dobu doma, zásilka mi doručena nebyla. Protože mám v ceně započítáno dobírkovné ve výši 30,00 CZK, žádám o znovu duručení na adresu trvalého bydliště.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

11.05.19 06:18
hodnocení

6x
Proč mi nebyla doručena zásilka DR5065062720U

hodnocení

2x

Pošta má stránku sledování zásilek a tam vidím že ji máte na depu v K.Varech.Tam mají na 10.5. napsáno že ji teprve připravují na doručení.Ale proč vám napsali SMS že ji doručí *nevi*?Jedině tam zavolat.

postaonline.cz/...

iz*
hodnocení

1x

Paní Šustová,

nedoručování zásilek lidem, kteří jsou doma a čekají na ni, je dlouhodobý problém. Obraťte se na poštu, kde je zásilka uložena, a vyžádejte si její opakované doručení. (Při opakovaném doručení mi pošta zásilku vždy doručila.)

hodnocení

1x
Nevěřil bych, že je dnes v čr ještě někdo, kdo nezná praktiky české pošty. Toto je naprosto běžný stav. Hodně balíků pro běžné zákazníky dokonce ani neopustí poštu a rovnou dostanete oznámenku o uložení. A to ještě v tom lepším případě, někdy není ani ta oznámenka a balík se pak po určité době vrací odesílateli. Můžete si na příště připlatit na balík do ruky - výsledek ale bude podobně žalostný. Jinak to, že platíte 30kč za dobírku nemá žádný vliv, připlácíte jen za doručení peněz odesílateli. Doporučuji využívat služeb jiných dopravců popř služby typu úloženka(pobočky v mnoha dostupných obchodech, trafikách apod).

Tohle je balík do ruky. (DR na začátku kódu zásilky...)

Tazatelko, zažádejte o opětovné doručení, mají u této zásilky povinnost. (A i kdyby neměli, když jste byla doma, tak bych o něj žádala, třeba spolu s reklamací.)

No zákazníci o bálíku do ruky vědí své. Ale ano, vyžadoval bych doručení v rámci reklamace.

hodnocení

1x

@libor007 - někdy není ani ta oznámenka a balík se pak po určité době vrací odesílateli
U nás přešla pošta na vyšší level *smich* - doručování ve čtvrtek se nezdařilo, pracuji. V pátek oznámení ve schránce a v pondělí, když jsem si vystála frontu, bylo sděleno, že "zásilka nebyla vyzvednuta a byla vrácena odesílateli" *cert*

hahanaj*
hodnocení

0x

to prosím reklamujte na poště, která vám zásilku doručuje

joudic*
hodnocení

0x

no placete na spatnem hrobe.. zadat muzete, ale asi nevim, jak vam to pomuze

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, na Vaši stížnost odpovídám, že Vám zásilka bude doručena následující pracovní den, t.j. v pondělí 13. 5. 2019. V pátek toho bylo hodně a nešlo to vše stihnout (balík si sledujte na stránkách ČP). Zdravím!

Bohužel, nezávisle na sobě mi několik bývalých pošťáků potvrdilo stejnou věc - priorita jsou jako adresáti firmy, běžný koncový zákazník je jim naprosto ukradený - dojde si na poštu.

lidus*
hodnocení

0x

Vážená paní, netuším z čeho děláte vědu, jde o běžnou věc. Najedu na stránky sledování balíků a vím kde balík je. Je tam telefon na doručovatele a pokud nestačí co se tam dočtu, zavolám jemu a bez problémů vím proč ne dnes a kdy. Pokud nestačí ani tyto informace, volám poštu nebo depo a domluvím znovudoručení v době kdy mi to vyhovuje. Běžné je to kolem Vánoc a proto jsem se naučila, objednávat s předstihem. SMS posílá robot v momentě kdy je balík zapsaný do systému a ten netuší jaký je opravdový stav, třeba náledí a podobně.

hodnocení

0x

Pošta toho má moc a nestíhají,asi mají málo zaměstnanců kteří zásilky rozvážejí.Požádejte o znovu doručení. Na trhu se objevila konkurence doručování zásilek,ceny jsem zatím nezjišťovala ale odeberou na vaši žádost váš balík rovnou z domu. Uvažuji že příště využiji tuto službu místo pošty. Zásilkovna - přep/...

jekh
hodnocení

0x

Tuto věc řeště s vaší poštou v K.Varech, tel.č. 954236207 jako reklamaci-nedoručení zásilky: Balík do ruky. Žádejte opětovné doručení. Ale některé pošty /je jich hodně/ prostě ani takovýto druh zásilky nedoručují, ale oznámí, že balík byl doručován, i když to není pravda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]