Nejste přihlášen/a.
Dne 10.5.2019 mi měla být podle sms zprávy mezi 8-14 h doručena Českou poštou zásilka s výše uvedeným číslem. Přesto, že jsem na ní čekala a byla v tuto dobu doma, zásilka mi doručena nebyla. Protože mám v ceně započítáno dobírkovné ve výši 30,00 CZK, žádám o znovu duručení na adresu trvalého bydliště.
Tohle je balík do ruky. (DR na začátku kódu zásilky...)
Tazatelko, zažádejte o opětovné doručení, mají u této zásilky povinnost. (A i kdyby neměli, když jste byla doma, tak bych o něj žádala, třeba spolu s reklamací.)
@libor007 - někdy není ani ta oznámenka a balík se pak po určité době vrací odesílateli
U nás přešla pošta na vyšší level - doručování ve čtvrtek se nezdařilo, pracuji. V pátek oznámení ve schránce a v pondělí, když jsem si vystála frontu, bylo sděleno, že "zásilka nebyla vyzvednuta a byla vrácena odesílateli"
Dobrý den, na Vaši stížnost odpovídám, že Vám zásilka bude doručena následující pracovní den, t.j. v pondělí 13. 5. 2019. V pátek toho bylo hodně a nešlo to vše stihnout (balík si sledujte na stránkách ČP). Zdravím!
Vážená paní, netuším z čeho děláte vědu, jde o běžnou věc. Najedu na stránky sledování balíků a vím kde balík je. Je tam telefon na doručovatele a pokud nestačí co se tam dočtu, zavolám jemu a bez problémů vím proč ne dnes a kdy. Pokud nestačí ani tyto informace, volám poštu nebo depo a domluvím znovudoručení v době kdy mi to vyhovuje. Běžné je to kolem Vánoc a proto jsem se naučila, objednávat s předstihem. SMS posílá robot v momentě kdy je balík zapsaný do systému a ten netuší jaký je opravdový stav, třeba náledí a podobně.
Pošta toho má moc a nestíhají,asi mají málo zaměstnanců kteří zásilky rozvážejí.Požádejte o znovu doručení. Na trhu se objevila konkurence doručování zásilek,ceny jsem zatím nezjišťovala ale odeberou na vaši žádost váš balík rovnou z domu. Uvažuji že příště využiji tuto službu místo pošty. Zásilkovna - přep/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.