Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preventivni ster

Od: luckat odpovědí: 7 změna:
Ahoj vsem, je v poradku,pokud pri preventivnim steru z elitních cipku lekar nepouzije kleste?
Bylo mi divne, ze dr odebral cytologii bez klesti na štětinku. Dik za odpovedi .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

knhf
hodnocení

0x
Jaké kleště?
luckat
hodnocení

Kleste, kdyz potrebuje nabrat vzorek z cipku.

hodnocení

0x

Dobrý den,toto je běžný postup. Vzorek se posílá na mikrobiologii a výsledek se dovíte asi po 14 dnech.mamina

lidus*
hodnocení

0x

Počkám na výsledek a nepitvám se v tom, jak to ten lékař udělal. Vy jste gynekolog, že víte co a kdy má lékař použít?

hodnocení

0x

Stěr na cytologii se dělá tak, že gynekolog zavede do pochvy gynek. zrcadlo a pak tam sáhne štětičkou a setře z děložního čípku buňky, které se pak pošlou na cytologii. O žádných kleštích jsem nikdy nic neslyšela, ani neviděla a že jsem u toho párkrát byla.

liska5

Ona ta zrcadla vypadají, jako kleště, takový rozvírací zobák.

luckat
hodnocení

Aha , aha.Tak to bude zrcadlo , ne kleště.Tak mi právě bylo divný, že mi vzal myslím stěr bez ničeho, nic do mě dalšího nedával.Tak jsem se jen starala o to, zda je to v pořádku, ale jinak mám důvěru v lékaři. Děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]