Nejste přihlášen/a.
vadí mi, že si moje přítelkyně píše s jinými muži, když jsem u ní.. Vidíme se jen jednou týdně.. Má někdo podobný problém? Abyste mě nepochopili špatně, tak to ten den nemůže vydržet si nepsat s nějakými kamarády se kterým jakkdyby "flirtuje"?
Dobrý den, Vaše přítelkyně už jiná nebude, i když si o tom promluvíte, resp. bude to dělat dál, ale skrytě. Ono ji to baví, zvyšuje si tím sebevědomí a celkově ji ten zájem jiných mužů (flirtování) děla velmi dobře (s kamarády se normálně neflirtuje, tak to kamarádi asi nebudou). Takže, buď se s tím smíříte (že je taková "veselejší") nebo nikoliv. Nebo se alespoň dohodněte, že si ve společné době oba vypnete mobil a nebudete chodit na internet - otázkou je, jestli to vydržíte a jestli potom nebude nuda. Zdravím!
Jde vidět,že vaše přítelkyně není moc chytrá když si bezostyšně píše a nebo i flirtuje s jinými muži před vámi.Buď to dělá schválně aby jste pochopil že to s vámi nemyslí upřímně a už vůbec ne ,,vážně,, a nebo jak jsem již psala je opakem chytré ženy. Být vámi,poohlídnu se jinde.
Zdravím. Na mně to dělá dojem, že vaše přítelkyně má 7 kamarádů. Když jste u ní, píše si a koketuje s těmi 6 dalšími. Když je u ní někdo z těch 6, zařadí do psaní a koketování i vás. Takže 6 dnů v týdnu si i s vámi píše a koketuje. A odpověď je na snadě. Podobný problém jako vy, bude mít i těch dalších 6. Nejste v tom sám, když jste si vybral (jak píše @ben) "takovou veselejší". Ida
Podstatné je, jestliže je ta dívka jenom Vaše kamarádka, tedy, jak píšete, přítelkyně, nebo zda je to Vaše milá.
Pokud jde o první možnost, nevidím na tom nic špatného, jste jen jeden z řady jejích přátel, kamarádů. A píše si s ostatními, stejně, jako si třeba píše s Vámi. Pokud nemá dosud stálého partnera, prostě flirtuje se všemi a vybírá si.
Jestliže je ale mezi vámi hlubší pouto, nejedná správně. Když před svým chlapcem dokáže s ostatními písemně koketovat, co asi dělá zbývajících 6 dní v týdnu, když se s ní nevidíte? A to se před Vámi ještě asi dost krotí.
Ten vztah být Vámi, bych si prověřila. Nesmíte jí příliš věřit, asi to k Vám z její strany nebude tak hluboké pouto, jak si myslíte. Ještě to přehodnoťte, abyste se nestal paroháčem, všem okolo pro smích, jen Vy byste jí pořád věřil. Je dobré někomu věřit, ale přehnaná důvěra taky škodí. Viz: důvěřuj, ale... Jaga.
Na jednu stranu je to její věc co dělá nebo nedělá. Na stranu druhou, pokud spolu máte vztah, ignoruje Vás a dává přednost flirtování s jinými, tak si najděte takovou, která to dělat nebude. Je to od ní bezohledné vůči Vám, tak proč byste s ní měl ztrácet čas? Komunikujte s ní o tom co Vám vadí a pokud své chování nezmění, najděte si jinou. Život je krátký...
@tyler - vadí mi, že si moje přítelkyně píše s jinými muži, když jsem u ní.
Když u ní nejste, tak vám nevadí, že "jakkdyby "flirtuje"?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.