Nejste přihlášen/a.
Používají se tyto pasty jen na udržení bělosti zubů s tím,že předtím podstoupím nějaký zákrok u zubaře a tyto pasty slouží jen k udržení bělosti?
U zubaře jsem nebyl a používat bělící pastu asi měsíc ale žádnou změnu nevidím
Zdravím. Je to tak, na "živé" zuby nefungují. Ale vrátí původní barvu zubům "umělým - můstkům...", časem "ztmavlým" černou kávou, černým čajem, mrkví... Ida
tohle nefunguje.. jedine co funguje je soda a 3% peroxid ale to stejne umi dat jen jeden max 1-2 odstiny a navic soda pokud se pouziva casteji nez nesicne vam znici sklovinu a muze vyrazne zvysit citlivost zubu na kysele apod.. laserove beleni aktivovanym peroxidem stoji 5000 a pak budete mit zuby chvili jako perlicky a klidne 4-5 odstinu pryc
Na udrzovani bilych zubu muzete s uspechem pouzivat kokosovy olej a uz zmineny 3% peroxid, nicmene to odstrani jen bezne zabarveni colou, kavou apod, vybelit v domacich podminkach bez specialniho gelu do odlitych tvoritek nelze, navic to stoji skoro stejne jako laser, ktery ma lepsi vysledky
jinak neni to reklama, jen jsem to minuly tyden resil a tito jsou nejlevnejsi aniz bych o nich predtim slysel.. smille.cz/... bohuzel mam 2, 14 dni stare kompozity na prednich zubech po sundani rovnatek, a za vyplne jsem zaplatil 4000, tak bych se na to moh vykaslat, zaplatit za beleni a pak znovu za vymenu vyplni... mam vicemene prirozenou bilou barvu zubu a nemusim zrovna vypadat jako ten sulin z videa
Tak chlapec na videu to trochu plete. To co tam popisuje je elektrický sonický zubní kartáček. Mám ho doma a koupila jsem na AliExpresu. Tady se prodávají samozřejmě také, ale o 1000 a i víc korun dražší, jako obvykle všechno a s obyčejným elektrickým kartáčkem to má málo společného. Dále, ten přístroj co má v puse opravdu funguje, teď přiobjednávám další 4 kusy. Ale tento přístroj se nepoužívá s náplastěmi, ale s gelovou formou, kterou si každý vytvaruje na své vlastní zuby. Potvrzuji, že to funguje, ale ne na protézy, nebo na korunky. Pouze na vlastní zuby. A rozdíl je opravdu vidět. Samozřejmě záleží na kvalitě zubů každého jedince. Někdo uvidí rozdíl po prvním použití, někdo musí používat déle.
Těch zubních kartáčků tam je velký výběr. Já mám značku Seago a mí známí také a jsme velmi spokojení. To co říká, že to za dvě minuty vyčistí zuby dokonale, je pravda. Jinak žádné zubní bělicí pasty nefungují.
A pro "joudic", ano, je to na podobné bázi. Moje kamarádka to také kdysi u svého zubaře podstoupila a zaplatila za to pěkný ranec. To jsme totiž ještě neměly ani páru o nějakém AliExpressu . Dneska už všechno najdu tam a protože mne to baví, tak napřed zkoumám recenze a podle toho vyberu. Máme to za pakatel, v porovnání s cenami, za které se to přeprodává u nás. Objednávala jsem například tento strojek notino.cz/... tady za 990 korun plus poštovné , já ho mám za tuto cenu a s poštou zadarmo fr.aliexpress.com/... a to je sakra rozdíl. A tak je to se vším.
...určitě pomohu udržovat bělost,ale jestli Vás zajímají bílé zuby kukněte sem
Já kdysi kdesi dostala vzorek Signalu now for men. Ne že by bělila, ale jak je modrá, tak zřejmě trochu barví a zuby vypadají bělejší.
Ano, to znám s jinou zubní pastou. Teď si honem nevzpomenu jak se jmenuje, ale byla a pořád je drahá. No a ten "bělicí" efekt se skrýval v tom , že obarvila dásně do červena. Tahle je zase červená. Takže když jsou dásně trochu červenější, tak se zdají být zuby bělejší. Ale ne na dlouho, protože během dne ta barva zmizí, jelikož ji člověk "sní".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.