Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznám název písničky

Od: lukas97 odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,

Někde jsem slyšel párkrát hrát jednu písničku. Ale vždy jen kousek a nestihl jsem shazam. Absolutně netuším jak se jmenuje. Strašně moc bych si přál jí najít. Řekl bych že je to spíš novější a je česká. Znám jen útržek textu a to něco ve stylu: "zabouchla jsi dveře a odešla". Předem moc děkuji za pomoc. Když budete znát něco takového, nebo něco podobného tak mi prosím napište název, nebo pošlete odkaz. Ještě jednou děkuji!

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, zatím odmítáte všechny návrhy písniček, tak se obávám, že jestli nepustíte více informací, tak se té písničky nedočkáte - zatím víme, že je česká a možná novější (nebo také nikoliv). Kde jste ji vícekrát slyšel (např. na kterém rádiu)? Zpívá to muž, žena, vícehlas? Jaký je to styl muziky (pop, rock, country)? Je to písnička pomalá nebo rychlá? Je tam výrazný nějaký hudební nástroj? Zpěvák / zpěvačka má hlas normální, hluboký, vysoký, křaplák? Chci věřit, že taková písnička existuje, tak se podrobněji doplňte. Zdravím!

doplněno 10.05.19 16:57:

wamp - no, nemám rád nedořešené hádanky .

Ben *palec*
---
Pro tazatele = Buďte prosím konkrétnější !
lukas97
hodnocení

No moc o té písničce nevím. V rádiu jsem jí, ale neslyšel. A řekl bych z toho útržku že je to pop. A asi to zpívá žena. A je to pomalejší písnička.

Díky moc!

ben®

lukas97 - tak, kde jste tu písničku slyšel? Nebylo to v Tesco Brno?

poradte.cz/...

lukas97
hodnocení

V tescu to nebylo. Ta písnička je na 100% youtube. Poprvé jsem slyšel kamarádku jak si jí zpíva, ale ta jí právě také jen zaslechla a nevěděla název. Pak když jsem jel busem tak muselo jedné holce za mnou vypadnout sluchátko, nebo nevím, ale poslouchala jí a když jsem se otočil byla na youtube. Než jsem si to ale uvědomil a stihl se jí zeptat na název tak vystoupila.

ben®

lukas97 - já už to vzdám, ale je dost divné, že žena (zpěvačka) zpívá: "zabouchla jsi dveře a odešla". To ji jako opustila kámoška, matka nebo lesbická přítelkyně? Neměl by toto spíše zpívat muž (zpěvák), který trpí odchodem lásky (slečny)? Tak, hodně štěstí v hledání něčeho, o čem toho víte opravdu velmi málo.

lukas97
hodnocení

Ano i mně to přijde zvláštní, je možné že to zpíval chlap, nebo že tam bylo "zabouchla jsem dveře a odešla". Je to velmi složité najít podle toho co vím a chápu vás. Sám vím jak je to těžké. Každopádně vám moc děkuji za snahu.

lola*
hodnocení

0x

Slza - Paravany?*nevi*

doplněno 10.05.19 12:17:

Sebastian - Rub a líc?*nevi*

lukas97
hodnocení

Děkuji moc, ale to nebude ono.

lukas97
hodnocení

Děkuji, ale také ne. V textu je 100% "zabouchla jsi dveře".

hodnocení

0x

Dobrý den. Co třeba David Gránský- Zavřela jsi dveře.

lukas97
hodnocení

Také děkuji za snahu. Váším si toho, ale bohužel...

hodnocení

0x

Dobrý den. A co třeba Kabát a píseň Spadla klec?:

Vaše pohledy soustrastný, já nečekám na bolestný
Ženská, co zdála se jedinečná, bez loučení odešla pryč.
Zabouchla dveře a měj se, jak chceš, do schránky hodila klíč.
Rozbíjím zrcadla, nechci víc vidět svou tvář...

ikabat.cz/...

doplněno 10.05.19 19:44:

Zkuste tedy od té kamarádky zjistit víc. Když si ji zpívá, tak musí znát více z textu.

lukas97
hodnocení

Když jsem se to snažil vyhledat tak mi tam také skočila tato písnička, ale bohužel to není ona. Ale moc si vážím vaší snahy. Děkuji!

lukas97
hodnocení

Jo jo, zkusím se jí optat. Děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]