Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Někde jsem slyšel párkrát hrát jednu písničku. Ale vždy jen kousek a nestihl jsem shazam. Absolutně netuším jak se jmenuje. Strašně moc bych si přál jí najít. Řekl bych že je to spíš novější a je česká. Znám jen útržek textu a to něco ve stylu: "zabouchla jsi dveře a odešla". Předem moc děkuji za pomoc. Když budete znát něco takového, nebo něco podobného tak mi prosím napište název, nebo pošlete odkaz. Ještě jednou děkuji!
Dobrý den, zatím odmítáte všechny návrhy písniček, tak se obávám, že jestli nepustíte více informací, tak se té písničky nedočkáte - zatím víme, že je česká a možná novější (nebo také nikoliv). Kde jste ji vícekrát slyšel (např. na kterém rádiu)? Zpívá to muž, žena, vícehlas? Jaký je to styl muziky (pop, rock, country)? Je to písnička pomalá nebo rychlá? Je tam výrazný nějaký hudební nástroj? Zpěvák / zpěvačka má hlas normální, hluboký, vysoký, křaplák? Chci věřit, že taková písnička existuje, tak se podrobněji doplňte. Zdravím!
wamp - no, nemám rád nedořešené hádanky .
No moc o té písničce nevím. V rádiu jsem jí, ale neslyšel. A řekl bych z toho útržku že je to pop. A asi to zpívá žena. A je to pomalejší písnička.
Díky moc!
V tescu to nebylo. Ta písnička je na 100% youtube. Poprvé jsem slyšel kamarádku jak si jí zpíva, ale ta jí právě také jen zaslechla a nevěděla název. Pak když jsem jel busem tak muselo jedné holce za mnou vypadnout sluchátko, nebo nevím, ale poslouchala jí a když jsem se otočil byla na youtube. Než jsem si to ale uvědomil a stihl se jí zeptat na název tak vystoupila.
lukas97 - já už to vzdám, ale je dost divné, že žena (zpěvačka) zpívá: "zabouchla jsi dveře a odešla". To ji jako opustila kámoška, matka nebo lesbická přítelkyně? Neměl by toto spíše zpívat muž (zpěvák), který trpí odchodem lásky (slečny)? Tak, hodně štěstí v hledání něčeho, o čem toho víte opravdu velmi málo.
Dobrý den. A co třeba Kabát a píseň Spadla klec?:
Vaše pohledy soustrastný, já nečekám na bolestný
Ženská, co zdála se jedinečná, bez loučení odešla pryč.
Zabouchla dveře a měj se, jak chceš, do schránky hodila klíč.
Rozbíjím zrcadla, nechci víc vidět svou tvář...
Zkuste tedy od té kamarádky zjistit víc. Když si ji zpívá, tak musí znát více z textu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.