Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Betakaroten / vaření mrkvičky

Od: nickdva odpovědí: 3 změna:

Ahoj, zajímalo by mě, zda vařením ztrácí mrkev betakaroten?
Je lepší pro zdraví očí mrkev v syrovém stavu nebo mrkev uvařená?
Děkuji moc pokud někdo ví

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

no
hodnocení

1x

Nejúčinnější je uvařit mrkev na másle, protože beta karoten je rozpustný v tucích.

nickdva
hodnocení

díky.
Také už jsem se dopátrala přes googl stačí zadat dotaz jinak :)
Dík

no

Není zač, hlavně ať vám pomůže.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]