Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ověření podpisu na poště

Od: raz odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám trochu debilní dotaz, ale nedá mi to. Chystám se na ověření podpisů na poště. Nevíte někdo jaký rozměr má ta ověřovací nálepka co na dokument lepí? Jde mě o to kolik místa tam nechat aby se to tam vešlo. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x

No, celkem dost, ale rozměr nevím. Odhadem 5 - 6 cm na výšku. Ale fakt jen odhad. M.

raz
hodnocení

A musí ta nálepka být nutně pod těmi podpisy, nebo stačí o stránku dále,, která bude z půlky volna?

hodnocení

0x

Mám před sebou na České poště ověřený podpis na plné moci. Je to staré asi deset týdnů. Nálepka má rozměr 10,3 x 4,7 cm. Plus je potřeba nechat na obou stranách nejméně jeden cm na otisk razítka.

hodnocení

0x

Když se nevejde na jednu stránku, tak se vejde na stránku druhou.

raz
hodnocení

Super díky já jen jestli to ověřování nemá nějaké striktní pravidla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]