Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
reklamoval jsem modem v záruce. Byl přijat do opravy a uběhla 30denní zákonná lhůta na opravu a modem opraven není. Pro nedodržení záko-nné lhůty jsem požadoval navrácení peněz a byl jsem odmítnut. Prý se vše opozdilo objednáváním náhradního dílu, což prý nemohou ovlivnit. Mě to ale nazajímá, s prodloužením zákonné lhůty nesouhlasím a trvám na vrácení peněz. V jaké lhůtě jsou mi povinni peníze vyplati? Nemám o něj už zájem, protože jsem si na internetu přečetl špatné recenze na tento výrobek. Děkuji za případné odpovědi.
To že nemají součástku je ale jejich problém, né Tvůj... V životě jsem zažil asi 2x tuto situaci po 30 denní lhůtě a sami mi peníze rovnou vrátili... Je zajímavé, že třeba zrovna modem... Když ho budeš reklamovat, tak oni ho pošlou dodavateli, respektive třeba výrobci a z mé zkušenosti to zvládnou v termínu a obvykle mi dali zpravidla nový výrobek... Jen třeba někdo přezkoumá opravdovou závadovost...
Reklamování u větších prodejců mi připadá jednodušší... Neznám nikoho, komu by nic oprávněně reklamované nevyreklamovali... Většinou je problém s malým prodejcem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.