Nejste přihlášen/a.
Doporučím objednat se na dentální hygienu. Sice zaplatíte za ošetření, ale perfektně Vám zuby vyčistí. Třeba to může být začínající paradontóza (nekrvácí dásně při čištění?). Člověk si někdy myslí, že si zuby čistí perfektně, ale pak se ukáže, že některá místa zanedbává... Poku zápach bude přetrvávat - tak to není problém zubů a ústní dutiny, ale jiný problém, třeba zažívacího rázu.
Dobrý den, to je široký pojem. Jde o zápach po nějakém jídle, kouření, alkoholu nebo stále? Chrup je v pořádku a udržován? Jde o zápach "pouze" z úst nebo o špatný dech či odér ze žaludku? Jak dlouho to trvá? Už jste to řešil s lékařem? Upřesněte. Zdravím!
david12344 - on Vám přes internet těžko tu příčinu zápachu někdo přesně najde. Buď si ji v těle určíte sám nebo Vám s tím pomůže lékař. Až se odstraní příčina zápachu, tak budete mít klid.
Pokud dodržujete normální hygienu a máte pocit, že je Vám cítit z úst, tak můžete mít zdravotní problém a je třeba se obrátit na lékaře. Vzpomněla jsem si na svou kamarádku a ta tím trpěla. Byla to holka, která na hygienu dbala až úzkostlivě, takže to nebylo špatnou hygienou. Nakonec to bylo něco snad se žaludkem, už je to dlouho a nechci tady kecat nesmysly. Ale byla u doktora a přišli na to. Nebo možná něco se zubama, fakt už nevím. Ale rozhodně to řešte s lékařem.
V první řadě musíš najít příčinu, kterých je strašně moc. Doporučuju e-book Jak na zápach z ú/..., s velkou pravděpodobností na to díky němu přijdeš i bez návštěvy doktora jako já!
Se zápachem z úst mívám také problémy, a to zejména po době kdy delší dobu nic nejím, za sebe jsem přesvědčen že zápach není z úst, ale jde směrem z krku.
Když jsem se o tom bavil s lékařem tak se mu nezdálo že by mě nějak extrémně páchlo z úst, a ptal se mě na pálení žáhy - zápach může být vlivem vracení se žaludečních šťáv (to jsem vyvrátil) a pak mě odkázal na zubní, kam ale pravidelně chodím.
Nakonec mi doporučil dezinfekci úst nějakým kloktadlem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.