Nejste přihlášen/a.
DOBRÝ DEN MŮŽE MI NĚKDO PROSÍM PORADIT JSEM ROZVEDENÁ CCA 1,5 ROKU MÁM 3 .5 LETOU HOLČIČKU ROZVEDLA JSEM SE KVŮLI MANŽELOVO ALKOHOLISMU MANŽEL MÁ PLATIT 1000 KČ POSÍLÁ VŠAK JEN 200 KČ DLUŽÍ NYNÍ 12 400 KČ DCERU MÁM SVĚŘENOU DO PÉČE JÁ A DOHODOU SI JI MANŽEL BERE CCA NA 2 -3 HODINKY ,ALE PODLE TOHO JAK ON CHCE TEDY NEPRAVIDELNĚ POKAŽDÉ S DCERKOU JDE DO RESTAURACE A PŘIVEDE MI JI PODNAPILÍ NEBO SI ASPON PIVO DONESE K NÁM DOMŮ JEZDÍ AUTEM I KDYŽ MÁ V SOBĚ ALKOHOL .NYNÍ SI PODAL ŽÁDOST K SOUDU S TÍM ,ŽE CHCE DCERU NA VÍKENDY CCA DO 35 KM VZDÁLENÉHO MÍSTA OD NAŠEHO BYDLIŠTĚ NECHCI JI OHROŽOVAT KDYŽ VÍM JAK JE TO U NĚHO S ALKOHOLEM MÁM O NI VELKÝ STRACH BYVALÝ SE I POKUSIL O SEBEVRAŽDU PODŽEZAL SI ŽÍLY LÉČIL SE V LÉČEBNĚ KVŮLI ALKOHOLU A PAK I NA PSYCHIATRII ALE LÉČBU NIKDE NEDOKONČIL MÁM JÁ NĚJAKOU ŠANCI ,ABY DCERU NEMĚL NA VÍKENDY .ALE DÁL JI NAVŠTĚVOVAL JEN V MÍSTĚ NAŠEHO BYDLIŠTĚ? NEVĚŘÍM MU A MOC SE BOJÍM O DCERKU PROSÍM PORADTE DĚKUJI VŠEM.
Zavolejte si na číslo uvedené v odkazu, tam vám zcela jistě fundovaně poradí. nasedite.cz/...
No u soudu se můžete jistě taky vyjádřit a tyto své obavy přednést, a taky před řešením žádost o to, aby si mohl bývalý manžel brát dcerku domů, posílají sociální pracovnici, aby zjistila, zda jsou u něj k tomu vhodné podmínky. Ale asi byste na to neměla ýt sama, poradit se s advokátem nebo se obrátit o pomoc na souciální odbor. Já vím, ne všude a ne vždy jsou tihle lidé na výši a advokát je drahý, ale jsou i bezplatné poradny. A třeba u vás ta sociální pracovnice skutečně pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.