Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písemná vypoved

Od: jura* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chci se zeptat když sem napsal ručně na papír A4,že Dávám 2 měsíční vypoved bez udání důvodu ke dni 1.6 až 31.7. a aktuální datum sem napsal vpravo do horního rohu papíru a stačí jen můj podpis prosím poraďte mi děkuji,kdybyste mi poslala vzor bylo by to super:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Nejde o "dvouměsíční výpověď", ale o výpověď z pracovního poměru. Výpověď nelze dát "ke dni 1. 6. až 31. 8."

Chcete-li v zaměstnání skončit 31. července, předejte písemnou výpověď proti potvrzení nejpozději poslední květnový pracovní den.

Upravím vzor z první odpovědi (původní radši nepoužívejte, mohl byste v něm udělat další chyby).

Firma, s. r. o.
adresa xxx

Místo, datum 2019

Výpověď z pracovního poměru

Dávám výpověď z pracovního poměru.
Pracovní poměr skončí 31. července 2019 uplynutím výpovědní doby.

(podpis)

Josef XYZ
bytem xxx

Doručeno společnosti Firma, s. r. o. dne xxx
Převzal

hodnocení

0x

Firma, s. r. o.
se sídlem xxx

Výpověď z pracovního poměru

U společnosti Firma, s. r. o. jsem zaměstnán jako xxx na základě pracovní smlouvy ze dne xxx.Tímto v souladu s § 50, odst. 3 Zákoníku práce dávám výpověď z výše uvedeného pracovního poměru.
Pracovní poměr tak skončí uplynutím dvouměsíční výpovědní doby.

V xxx dne xxx

(podpis)

Josef XYZ

bytem xxx

Doručeno společnosti Firma, s. r. o. a.s. dne xxx
Převzal

iz*

To je hrozný vzor!

Obsahuje zbytečnosti, v nichž se dá snadno chybovat. Přitom stačí napsat jen to nejnutnější.

Vždyť ale chce tazatel výpověď (volno) jen na dva měsíce, 1.8. se chce vrátit. ;D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]