Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem zkoušel platit na třech různých terminálech v různých obchodech a ani jednou mi to bezkontaktně navzalo. U jedné karta to psalo - můžete přiložit jen jednu kartu a u druhé, že formát není podporován. Mohli se ty karty nějak ovlivnit, když byly u sebe? Co s nimi dál?
Omlovám se, dřív jsem nemohl. Karty mám v kapse, vezmu vždy jen jednu konkrétní do ruky a přiložím ke čtečce . Dřiv jsem s tím neměl problém, až dnes. Bylo to v Penny a v místním obchodě.
karty se mohou ovlivňovat, obzvláště pokud je nevytahujete a přikládáte celou peněženku, pak to hlásí "přiložte pouze jednu kartu", mě to dělalo s kartou CS dráhy také
Nepíšeš jakým způsobem jsi zkoušel přiložit kartu k termínálu.
Já mám kartu u dokladů kde mám i cestovní pas s čipem.
Když jsem chtěl platit bezkontaktně, tak to nešlo. Až jsem kartu u s obalem přiložil na čtečku a čip od cestovního pasu nebyl poblíž, tak platba proběhla bez problémů.
Takže ty musíš vyzkoušet přiložit ke čtečce pouze jednu kartu a nebo musíš hledat který čip ti platbu blokuje.
jestli je ta karta nová musí se poprve vložit do terminálu aby se očuchala, pak jde platit bezkontaktně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.