Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevím,jestli je toto správná rubrika ale bližší jsem nenašel.Zkoušel se někdo učit základní tance doma pomocí DVD?Jestli ano,můžete poradit podle kterého?(polka,valčík,waltz,jive,cha.cha,tango,blues)
Děkuji
Standa
2x
"Znám" jednoho stanley old penzion eger ale to asi bude jen shoda jmen. Jinak co já vím tak nějaká DVD se sehnat nechají jenže to je spíš SALSA a podobně.
Určitě se však nechá nalézt asi 10 lekcí co měl kdysi v ČT Korn. Hledal bych, možná našel, poslal, jenže bez registrace to nejde.
Posbíral jsem i ze zahraničí několik DVD ale je to spíž již vyšší úroveň a navíc to navazuje na úplně jiné základy než se běžně vyučuje v ČR.
doplněno 19.02.10 13:00:Jsem přehlédl. Registrace je.
co to?
Zkoušel jsem to stahovat z toho rapidshare ale free mi to kromě jednoho souboru nějak nejde.
Jednou jsem tady řešil domácí poštu. Bylo mi odpovězeno, že domácí pošta je dostatečně zvýrazněna a že ten kdo jí nenajde si ji nezaslouží. Zdá se, že to bude ten případ a nebo fixluje "poradte" protože pošta se pořád tváří jako neotevřená.
A já RAPIDA řešit nebudu. Pokud hlásí, že soubor je FAIL tak se asi nedá nic dělat. Pokud hlásí souběžné stahování z IP adresy případně časový limit, tak se holt musí počkat.
jen upřesnění-hlásí error na všechny pokusy o stažení kterýhokoliv z těch souborů.Nevím,jak mám rozumět problémům s domácí poštou.Myslel jsem si,že tohle je poradna a ne rébus.
Snažně Tě prosím ťukni si na Vnitřní poštu. Tohle je asi ponaučení pro včechny ty "radílky" jak v tomto programu je zcela jasné každému, že mu přišla pošta.
My 90% času věnujeme zbytečně.
doplněno 22.02.10 21:07:A to že to je ERROR ještě neznamená že to je špatně. Špatně to je když tam je FAIL Ale to jsem snad již psal. Vyhledej si po internetu jak se stahuje z RAPIDU.
No já se podle tvých příspěvků řídím už od odpoledne i bez toho aniž bych použil rubriku"vnitřní pošta.Teď jsem jen otevřel ty maily v jiným umístění.
Jo to je fakt že pošta je dle nastavení přeposílaná na registrační mail. Jenže jak já to mám vědět. Takže zkus. Pouze linky co nahlásí FAIL jsou k ničemu. Ty s ERROR je nutno zjistit "příčinu" a zkusit to později
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.