Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Základní tance doma pomocí DVD?

Od: stanley* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,nevím,jestli je toto správná rubrika ale bližší jsem nenašel.Zkoušel se někdo učit základní tance doma pomocí DVD?Jestli ano,můžete poradit podle kterého?(polka,valčík,waltz,jive,cha.cha,tango,blues)

Děkuji

Standa

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

"Znám" jednoho stanley old penzion eger ale to asi bude jen shoda jmen. Jinak co já vím tak nějaká DVD se sehnat nechají jenže to je spíš SALSA a podobně.

Určitě se však nechá nalézt asi 10 lekcí co měl kdysi v ČT Korn. Hledal bych, možná našel, poslal, jenže bez registrace to nejde.

Posbíral jsem i ze zahraničí několik DVD ale je to spíž již vyšší úroveň a navíc to navazuje na úplně jiné základy než se běžně vyučuje v ČR.

doplněno 19.02.10 13:00:

Jsem přehlédl. Registrace je.

stanley*
hodnocení

díky.Na toho Korna jsem zapoměl!:)

jirbar*

Je to doma.

stanley*
22.02.10 16:12
hodnocení

díky moc.

jirbar*

Jak to tak vypadá na to "doma" se ještě nikdo ani nemrkl.

stanley*
hodnocení

co to?

Zkoušel jsem to stahovat z toho rapidshare ale free mi to kromě jednoho souboru nějak nejde.

jirbar*

Jednou jsem tady řešil domácí poštu. Bylo mi odpovězeno, že domácí pošta je dostatečně zvýrazněna a že ten kdo jí nenajde si ji nezaslouží. Zdá se, že to bude ten případ a nebo fixluje "poradte" protože pošta se pořád tváří jako neotevřená.

A já RAPIDA řešit nebudu. Pokud hlásí, že soubor je FAIL tak se asi nedá nic dělat. Pokud hlásí souběžné stahování z IP adresy případně časový limit, tak se holt musí počkat.

stanley*
hodnocení

jen upřesnění-hlásí error na všechny pokusy o stažení kterýhokoliv z těch souborů.Nevím,jak mám rozumět problémům s domácí poštou.Myslel jsem si,že tohle je poradna a ne rébus.

jirbar*

Snažně Tě prosím ťukni si na Vnitřní poštu. Tohle je asi ponaučení pro včechny ty "radílky" jak v tomto programu je zcela jasné každému, že mu přišla pošta.

My 90% času věnujeme zbytečně.

doplněno 22.02.10 21:07:

A to že to je ERROR ještě neznamená že to je špatně. Špatně to je když tam je FAIL Ale to jsem snad již psal. Vyhledej si po internetu jak se stahuje z RAPIDU.

jirbar*

Victoria, po třech dnech a třech jasných upozorněních, konečně byla pošta převzata.

stanley*
hodnocení

No já se podle tvých příspěvků řídím už od odpoledne i bez toho aniž bych použil rubriku"vnitřní pošta.Teď jsem jen otevřel ty maily v jiným umístění.

jirbar*

Jo to je fakt že pošta je dle nastavení přeposílaná na registrační mail. Jenže jak já to mám vědět. Takže zkus. Pouze linky co nahlásí FAIL jsou k ničemu. Ty s ERROR je nutno zjistit "příčinu" a zkusit to později

stanley*
hodnocení

jasně.dobrá

jirbar*

Tak jak dopadlo to. Korn to jsou videoklipy a to druhé výukový program, ale asi nic moc.

stanley*
hodnocení

jeden tanec mi šel stáhnout a od tý doby mi to píše Error-mám to zkusit později.Tak to budu zkoušet:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]