Nejste přihlášen/a.
Na tohle se ptejte rodičů, sourozenců a především psychiatra. Protože nejste v pořádku a chystáte se někoho ranit. Já také kráčím den za dnem, a nesu toho hodně na svých bedrech, ale v životě mne nenapadlo to, co Vás. Že bych tu nechala své nejbližší, způsobila jim utrpení a že bych si sama neužila ten vzácný dar být na tomhle světě a v téhle zemi.
Tímto svým příspěvkem nám vlastně sdělujete, že máte problém a křičíte o pomoc. Ale na to my jsme zde krátcí. To musíte jít za odborníkem a léčit svoji psychiku pod jeho dozorem. Pokud jste, jak uvádíte, zodpovědný člověk, tak to udělejte co nejdříve. Buďte zodpovědný především sám k sobě. Jinak dávat návod jak umřít, Vám zde nikdo poskytovat, doufám, nebude!
A vždyť ty návody, co zde dostal a byly následně smazány, by ani neupotřebil! Jen potřebuje být zajímavým!
S těma kolejema je to pravda. My bydlíme u hlavního koridoru a to si nedovedete představit, co následuje, když někoho zajedou. Pokud je rozcasnován na více kousků, tak se často i více hodin jezdí v lepším případě jen po jedné koleji, ale vzhledem k frekvenci vlaků je to neskutečné. Některé vlaky musejí bý odřeknuty, EC se odklání na Havlíčkův Brod, cesta z Brna se protáhne i nělkolikanásobek času. Všude blázinec a to ve většině případů jen kvůli nezodpovědnému volovi. Před pár lety tu dokonce skočil pod vlak někdo z Kyjova, kde také jezdé vlaky, ale tam to nejezdí tak rychle jako u nás. Kdo páchá sebevraždu s takovým přístupem, je fakt sobec na druhou.
Mám jednoduchou radu...jít se kouknou do Ikemu na pokoje kde leží na hadičkách spousty mladých a u nich jejich rodina která by dala cokoliv za to aby se pacient probudil. Nezahrávej si s takovými myšlenkami,nikdy není tak aby nebylo hůř. Mysli na matku a na ty co tě mají rádi. Je to nevratný krok a zkazíš život lidem okolo. Kdo to chce udělat tak se neradí. Skoč když chceš,jsi slaboch. Buď chlap a bojuj...život je velmi krásný a krátky...jen nebrečet a umět si ho prožít
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.