Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usnout a spát

Od: fofrf odpovědí: 18 změna:
Ahoj,Jmenuji se Marek a již nějakým rokem kráčím den za dnem, nebudu zde popisovat svůj příběh. Hledám pouze odpovědi. Jsem chvíli na této stránce a citím, že jsou tu lidé, kteří by mi dokázali pomoci. Hledám cestu jak usnout a už se ráno neprobudit. Na bolest jsem připravený. Vím, že právo rozhodnout se odejít má každý a každý se může svobodně rozhodnout. Považuji se za zodpovědného člověka a inteligentního člověka, který chce přidělat co nejméně starostí všem lidem co by s mým tělem museli museli nakládat. Oběšení, skoky, vlaky, atd dále nepřipadají v uvahu, jsem zodpovědný ke společnosti. Před čtvrt rokem jsem snědl semena a odvar z tisu. Ráno jsem se však probudil pouze dehydratovaný. Nerad bych dopadl zase stejně. Máte někdo nějaké zkušenosti?Děkuji.
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

"V naší elektrický troubě?"

liska5
hodnocení

3x

Na tohle se ptejte rodičů, sourozenců a především psychiatra. Protože nejste v pořádku a chystáte se někoho ranit. Já také kráčím den za dnem, a nesu toho hodně na svých bedrech, ale v životě mne nenapadlo to, co Vás. Že bych tu nechala své nejbližší, způsobila jim utrpení a že bych si sama neužila ten vzácný dar být na tomhle světě a v téhle zemi.

hodnocení

2x

Právě,že se pletete NEJJSTE zopdovědný ke společnosti ! a již ne vůči rodičům a dalším příbuzným!Jste obačejný slabochj a zbabělec!

hodnocení

1x
Bez pardónu...
Jsi srab, který místo toho, aby se postavil k negativním věcem čelem, tak hned volí cestu smrti.
Jdi se bodnout, v životě neexistují jenom výhry.
Já jsem si v životě prošla doslova peklem a nikdy mě nenapadlo se zabít.
Jedno chytré přísloví říká :" Co tě nezabije, to tě posílí."
Tak se sakra vzmuž a bojuj, posero !
Jednou se tomu všemu budeš smát.
liska5

Možná mu stačí, když nás tady zaměstnává. Užívá si, že ho někdo řeší, že mu věnujeme čas. I takoví jsou.

Asi máte pravdu :)

hodnocení

1x

Tímto svým příspěvkem nám vlastně sdělujete, že máte problém a křičíte o pomoc. Ale na to my jsme zde krátcí. To musíte jít za odborníkem a léčit svoji psychiku pod jeho dozorem. Pokud jste, jak uvádíte, zodpovědný člověk, tak to udělejte co nejdříve. Buďte zodpovědný především sám k sobě. Jinak dávat návod jak umřít, Vám zde nikdo poskytovat, doufám, nebude!

A vždyť ty návody, co zde dostal a byly následně smazány, by ani neupotřebil! Jen potřebuje být zajímavým!

hodnocení

0x

@fofrf - který chce přidělat co nejméně starostí všem lidem co by s mým tělem museli museli nakládat
Velmi "zodpovědné"... Víte, ono je nakonec jedno, jestli vás budou sbírat z kolejí nebo z postele - ten průběh vyšetřování je prakticky týž.

jimm
Mýlíte se jedno to není,na kolejích přidělá problémy stovkám lidí, což u postele nehrozí

Záleží na výběru trati.

S těma kolejema je to pravda. My bydlíme u hlavního koridoru a to si nedovedete představit, co následuje, když někoho zajedou. Pokud je rozcasnován na více kousků, tak se často i více hodin jezdí v lepším případě jen po jedné koleji, ale vzhledem k frekvenci vlaků je to neskutečné. Některé vlaky musejí bý odřeknuty, EC se odklání na Havlíčkův Brod, cesta z Brna se protáhne i nělkolikanásobek času. Všude blázinec a to ve většině případů jen kvůli nezodpovědnému volovi. Před pár lety tu dokonce skočil pod vlak někdo z Kyjova, kde také jezdé vlaky, ale tam to nejezdí tak rychle jako u nás. Kdo páchá sebevraždu s takovým přístupem, je fakt sobec na druhou.

liska5

Přitom tady kousek je úzkokolejka s víkendovým provozem a nikdo tam neskáče.

Ony i některé lanovky patří pod ČD.*smich*

hodnocení

0x

Rozumný a zodpovědný člověk takto vůbec neuvažuje. Tohle je práce pro psychiatra.

martinna*
hodnocení

0x

Mám jednoduchou radu...jít se kouknou do Ikemu na pokoje kde leží na hadičkách spousty mladých a u nich jejich rodina která by dala cokoliv za to aby se pacient probudil. Nezahrávej si s takovými myšlenkami,nikdy není tak aby nebylo hůř. Mysli na matku a na ty co tě mají rádi. Je to nevratný krok a zkazíš život lidem okolo. Kdo to chce udělat tak se neradí. Skoč když chceš,jsi slaboch. Buď chlap a bojuj...život je velmi krásný a krátky...jen nebrečet a umět si ho prožít

hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 05. 05. 2019 15:40:36
Prosím, mírněte se ! Pokud Vás nějaký příspěvek rozčiluje, je lepší ho ignorovat a neodpovídat !

Existuje přísloví - kdo chce kam, pomozme mu tam!

jezevec*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]