Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jedete někdo do Turecka na dovolenou?

Od: nikc® odpovědí: 7 změna:
Je to bezpečné? Napadla mě tato otázka, protože mi běží reklamy na dovolenou do Turecka. Děkuji. Hezký den.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Byla jsem tam hodněkrát, plná spokojenost, nemusíte bát. A líbí se mi na nich od ostatních států, kde jsou mulimové, že jsou naprosto benevolentní potkáte tam ženy zahalené i nezahalená a nikdo se o to nestará. Není tam draho. A chutná mi jejich kuchyně.

hodnocení

Děkuji. Já tam nikdy nebyla. A moře je tam prý pěkné.
hodnocení

Pro mě je důležité moře, jak vypadá. 2x jsem byla v Itálii a moře hnusný. Byla jsem v Rimini a u Benátek. Stačí mi válet se a opalovat a projít se po okolí a hlavně plavat v moři. Ale u moře chci moře hezký a aby tam nebylo málo vody.

mathew
hodnocení

2x

Bezpečné to asi je, ale byl jsem tam jednou a dokud mne nenaštvou ve všech ostatních státech kam jezdím a nebo kam chci jet tak mne tam nikdo znovu nedostane. Čistota moře standartní, pláž příšerná, jídlo tak 2*. Život v moři žádný takže fakt nevím proč bych tam měl jezdit znovu.

Moře v Itálii je vpohodě, ale nesmíte jezdit do profláknuté severní oblasti okolo Benátek... Pokud chcete něco co je kousek tak na druhou stranu k Pise a nebo víc na jih nejlépe pod úroveň Říma tam už jsou jenom místní;)

hodnocení

2x

Synáček dělá delegáta u jedné cestovky a tvrdí,že naprosto v pohodě,asi jo,jezdí tam už asi 5 let.ted se vrátil z prvního výjezdu.

doplněno 05.05.19 19:09:

moře v italii v pohodě?no nevím,za mě fuj.

m123*
hodnocení

2x

V Turecku jsem několikrát byla a nikdy mě nenapadlo pochybovat o bezpečnosti. Cítila jsem se dobře. Jeden rok jsem byla s kamarádkou, ale ji se nechtělo po památkách, takže jsem si sama chytla taxi a nechala se odvézt do města. Všude plno turistů, takže nebylo čeho se bát. Moře bylo lepší na jihovýchodě. Krásně čistý, plný rybiček.

hodnocení

2x

S cestovkou do hotelu a na výlety do okolí? Bez problémů.

Individuálně do Istanbulu nebo k moři? Bez problémů.

Individuálně do východních regionů? Problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]