Nejste přihlášen/a.
Byla jsem tam hodněkrát, plná spokojenost, nemusíte bát. A líbí se mi na nich od ostatních států, kde jsou mulimové, že jsou naprosto benevolentní potkáte tam ženy zahalené i nezahalená a nikdo se o to nestará. Není tam draho. A chutná mi jejich kuchyně.
Bezpečné to asi je, ale byl jsem tam jednou a dokud mne nenaštvou ve všech ostatních státech kam jezdím a nebo kam chci jet tak mne tam nikdo znovu nedostane. Čistota moře standartní, pláž příšerná, jídlo tak 2*. Život v moři žádný takže fakt nevím proč bych tam měl jezdit znovu.
Moře v Itálii je vpohodě, ale nesmíte jezdit do profláknuté severní oblasti okolo Benátek... Pokud chcete něco co je kousek tak na druhou stranu k Pise a nebo víc na jih nejlépe pod úroveň Říma tam už jsou jenom místní
V Turecku jsem několikrát byla a nikdy mě nenapadlo pochybovat o bezpečnosti. Cítila jsem se dobře. Jeden rok jsem byla s kamarádkou, ale ji se nechtělo po památkách, takže jsem si sama chytla taxi a nechala se odvézt do města. Všude plno turistů, takže nebylo čeho se bát. Moře bylo lepší na jihovýchodě. Krásně čistý, plný rybiček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.