Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvědčený lék na aftu

Od: karen odpovědí: 5 změna:
Na boční části jazyka se mi vytvořila opravdu veliká afta. Nikdy v životě jsem to neměla. Hrozně mě to bolí, sotva se můžu najíst, při řeči se mi afta dotýká zubů, takže sotva mluvím, čištění zubů je peklo. :(
Nemáte prosím pěkně někdo nějakou osvědčenou radu, jak to co nejdříve vyléčit? Zatím zkouším vyplachovat pusu vlažným heřmánkem.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Kupuji si v lékárně gel na afty Mundisal, okamžitě vás zbaví bolesti a můžete se najíst, navíc urychluje hojení. Používá se několikrát denně, ideálně vždy před jídlem.

rodic
hodnocení

1x

Mně zubař říkal b-komplex forte a potírat propolisem.

hahanaj*
hodnocení

1x

Jedině Urgo na afty z lékárny - znecitliví ihned a brzy se afty hojí

detox
hodnocení

0x

Herbadent a Tantumverde.

liska5
hodnocení

0x

Všechno, čím si zvednete imunitu, protože afty Vám signalizují, že ji máte sníženou. Imunita sídlí ve střevě, tak jen zdravou stravu, která obsahuje hodně vitamínu B 12, kyseliny listové, železa a zinku. Vynechte vše sladké a mléčné, tím to akorát hnojíte. Jezte salát, zelí, rajčata a česneku hodně. Přímo na afty šalvěj n. echinaceu ve spreji, případně propolis ředit dle návodu..Pijte čaj rooibos. Ten lze i na výplachy úst. A více klidu a spánku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]