Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praktik-doporuceni, hledam obvodniho

Od: toast odpovědí: 12 změna:
Dobry den doporucte mi v praze ( okres je mi jedno) obvodního ( hodný, citlivý, vyslechne, neposmívá se, pošle kam je třeba a hlavně - pátrá po příčině a na psychiku nesvádí dokud není 100% dovyšetřeno). Lépe ženu, ale lze i muže. Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

MUDr. Ducháček Aleš, ordinace na Praze - Smíchov.

P.S. - v Praze nejsou okresy, ale obvody, a lékaři už nejsou obvodní, ale praktičtí. Bude se Vám líp hledat na internetu.

Lepší by bylo zeptat se lidí ve vašem okolí, jakou mají zkušenost se svým praktickým lékařem, kdo dobré a kdo špatné, zeptejte se v zaměsttnání, sousedů, přátel. Nejlepší je osobní zkušenost vašich známých.

MUDr. Ducháček má na stránkách znamylekar.cz skvělé hodnocení. Až teď jsem si všiml, že dotaz je 3 roky starý. Ale má první věta platí.

hodnocení

0x

Doporučuji Restrial, mají více ordinací, jsou tam fantastické doktorky, ale halvní plus, dá se objednat na čas.

bzz
hodnocení

Obvodní - praktik - vyznam stejny to je fuk ne? To je slovíčkaření. Hledat na internetu, tak to snad dělá pul republiky, kdo dnes nehledá vse takto, ale stejně mnohdy pochodí s nepořízenou. A když se nemáte koho zeptat a rodinu máte přes pul světa pryč? Navic nejste odsud takže známí mi tak můžou poradit doktora z jihlavy, klatov, hradce..já hledám v praze. Je tak těžké napsat " chodim tam a tam, jaký vůvec ten člověk je - jako osovnost, všichni určitě nechodíte k arogantům a neschopným vyhořelcům, musí být taky když doporučujete i jiné plus než " že berou hned" nebo mají hodnou sestru" nedej bože " pěknou ordinaci a dobře se tam parkuje. Prosimvas lidi, tohle nemocně se cítící člověk nehledá. O ducháčkovi tu již bylo zmíněno, ale co on je vlastně zač? Doopravdy, jaké má metody? Je tu někdo kdo u něj řešil třeba dlouhé vleklé potíže, stará se? Odešle? Není to jeden z těch co když po jedné druhé návštěvě vysetřování zakončuje s tím že je to jakasi somatika nebo co? Dává atb když máte v krvi zvedlé crp a neutrofily? A vůbec, vyslechne člověka? Jsou tací co si odbreptají něco pod vousy, během toho veme ještě pár telefonátů a jdete ven. Já mám své myslím nikterak dobře nevyhlížející obtíže do budoucna,a hledám dr.co se toho všeho ujne,a bude se snažit. Naváže na žalostnou péči minulého doktora, a bude se to snažit někam dotáhnout. Ono teploty, hubnutí noční poty a revmatické potíže typu že se v noci pomalu neotočite není nic s čím by se dalo dalších dvacet let fungovat, ale stejně se tady člověku dostane jen poučování a možná i moralizování a bagatelizace - ta je teď nějaký modní zvyk. Když se cítíte jak při chřipce a sotva se ploužíte, tak chcete jen poctivého praktika,né spádovku,ani psychouše ani panáka na noc. Tak prosím pište jen ti, co jste měli nějaký táhnoucí se problém, a existuje lékař " co měl odhodlání" najít příčiny, nevzdával to. Ať už se třeba nepodařilo. Ale přístup. Nehledám dr.u metra, ktery bere hned a má fajn sestru. To nejsou pro mne priority. Ano každemu vyhovuje něco jiného,ale všichni jsme snad zajedno ( ti co nám není fyzicky dobře), chceme a za to si i platíme, kouska empatie a zájmu, hodně jsou doktoři arogantní a to přeci nevyhovuje ani zdravému natož nemocnému. Tak takového lékaře prosím doporučte. Spíš objektivně, než vlastní pocity, jak dělá jak jedná a jaké má názory vůbec. Jestli mě vůbec někdo chápe.
ma11

Jo tak jak si to ty představuješ, takoví doktoři už u nás neexistují.

To upřesnění jsem psal proto, že když napíšete do vyhledávače "praktický lékař", dostanete bohatší a přesnější výsledky než na "obvodní lékař". Vyhledávače si na slovíčkaření potrpí, jsou to roboti.

Vynechám komentář k lékaři a rovnou se zeptám k diagnoze: testovala jste se na systémový lupus erythematodes?

bzz
hodnocení

Zní to zajímavě. Můžeme si popovídat přes mail? Mít schopného praktika je základ. Mít k večeru zvýšené teploty a cítit se jak byste se rozpadali taky není úplně normální. Nejhorší je že se každému hodí do krámu to co se mu zrovna hodí - kupř.ohl krevního obrazu. Jasně mi bylo X krát řečeno, že ani rakovinny proces se v zakladním obraze nepozná, jediná vychylka nemusí být, dokonce ani při metastazach. Ani u tubery. U tubery může být dokonce kožní test vpichem negativní, přesto se dotyčnému sypou plíce. Jak to?! A tady nutno podotknout, že je třeba pátrat hledat, zkoušet. Bylo mi x krát řečeno že mohu umřít i to že jsem jak rybka. Jakou kdo měl náladičku. Je to na dlouhý povídání. Nejde to do pár vět. Kdybychom si sedli ke stolu, povídáme si o tom několik hodin. Opravdu prošla jsem si peklem. Peklem co si malokdo umí představit. Zhubnete 15 kilo za 2 měsíce, v noci propotíte několikatery matrace ktery za celej den neuschnou, leje z vás a leje a odpol.spánek to jsou muka,po něm teplota malátnost no co dodat, bojuju jak se dá. A nevzdávám to,zatím. Ráda si s někým pokecám skrz mail.budu ráda.

Napište mi na vnitrni postu.

bzzz
hodnocení

Vnitřní poštu? Nerozumím...já zde neumim v tomto ještě tak chodit...

Mno, stejně byste musela mít zaregistrovaný účet, abyste to mohla udělat. Můj mail najdete snadno, je na seznamu. Napište tam.

hodnocení

0x

takovej doktor neexistuje musel by jste bejt jeho přímej příbuznej ,nebo mu přisypat troch uncí do kapsy, jsou to jenom lidi,jestli mi tady pomužou poradim vám praktickou radu jak hledat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]