Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tmavý pigment-ochlupení

Od: zvedava odpovědí: 2 změna:
Ahoj přátelé,mam na vas otázku,nad kterou se v rámci prokrastinace pred zkouskovym zamyslim vic než je zdravo :D mam snedou plet,snadno se opaluju,zkratka jsem takový ten tmavý typ-brunetka,hnede oci,..s tím je ale svázané i to,ze mam tmave chloupky. Kdyz to řeknu na ferovku,kdybych se neholila,jsem jako opice. A k tomu se váže ma otazka. Co by se stalo,kdybych se opravdu rozhodla neholit? Rostly by tu chlupy stále ,,do nekonecna" nebo by se to v nejake fazi zastavilo? Neumim si přestavit jak se to delalo v dávné minulosti,kdy holitka neexistovala a ženy neměly na holení třeba ani sebemenší myšlenky. Prosím ujasnete mi to pokud víte

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že to bude stejné u žen i mužů, resp. jako muž pozoruji, že celkové ochlupení těla (délka chloupků bez úprav) je stále stejná (nerostou do délky), ale rostou vlasy a vousy - takže, výrazné osrstění celého těla Vám nehrozí. Zdravím!

doplněno 04.05.19 09:02:

Mimochodem, Vaše babička nebo prababička si chloupky holila? A v případě, že nikoliv, tak měla po těle srst?

72mona
hodnocení

0x

Vše v těle máme nějak nastavené. I růst chloupků. Jsou naprogramovány na určitou délku, takže určitě nehrozí, že by vám kolem lýtek vlálo deseticentimetrové háro :-D M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]