Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Višněvského balzám - použití

Od: joa odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
už delší dobu používám višněvského balzám. Přijde mi, že není moc známý. U nikoho jsem ho ještě v lékárničce neviděla. Znáte ho? Na co ho používáte?

děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Ten už znám od dětství a to už je opravdu hodně hodně dlouho -říkali jsme dej na to višňák, ten to zahojí

hodnocení

1x

Aby ne, tuhle páchnoucí protizánětlivou mast nebudou znát spíš mladí, protože je na trhu nepřeberné množství přípravků a nedbá se na její udržení v povědomí.

pb®
hodnocení

1x

Znám již dlouhá léta, stejně jako peruánský balzám. Obojí podporuje epitelizaci, tedy rány se rychleji hojí.

hodnocení

0x

Není to postavené na hlavu, tak používáte něco a zde se pak ptáte k čemu to je? Tak proč to používáte?

joa
hodnocení

Balzám používám na menší rány, aby se nezanítily a rychleji hojily. Zajímalo mě, jestli to funguje i na něco jiného.

Asi to tak neznámé není, stačí jen hledat, třeba zde.

jabraka*
hodnocení

0x

Višňák obvykle doporučují odborní lékaři(chirurgie).při ošetřování ran kvůli lepšímu hojení.Zřejmě je natolik specifický,že může mít i vedlejší účinky.

JB

On se dříve i špatně sháněl, ale dneska se dá i koupit... Když jsem ho potřeboval, tak mi ho kousek dal lékař... Mám sním nejlepší zkušenost... Jinak pomáhá už cca 90 let a je i zajímavé proč se tak jmenuje... :)

hodnocení

0x

Používám, skvěle hojí podebrané záděry u nehtů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]