Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kniha Velky bratr od George Orwel

Od: begi25® odpovědí: 8 změna:

Prosim pry je kniha od George Orwela z nazvem Big bradr.Rad by sem si chtel tuto knihu přečist.Je to asi rok 1984 ale slyšel sem a to nemusi byt pravda že je to rok asi 1960.Tak nevim.mam zajem si to přečist ale nevim kd do stahnout nebo snad koupit?Napište prosim.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, viz odkaz je vysvětlení Vašeho zmatečného dotazu. Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

rv*
hodnocení

4x

Ta kniha se jmenuje "1984" a patří snad mezi klasiku, kterou by měl přečíst každý.

samosato*
hodnocení

2x

Ne, kniha s takovým názvem od tohoto autora neexistuje.

hodnocení

2x
Vše již bylo vysvětleno.
Knihu kupte, je skvělá :)
dobre-knihy.cz/...

hodnocení

Dekuji všem za zmatečni prosbu,nevedel sem co konkretne napsat a hledat.Ale hlavne dekuji všem kteři mne pochopil.Moc si toho važim.Sem laik.

lmgify
hodnocení

0x

ulozTEČKAto/hledej?q=orwell+1984

hodnocení

Dekuji ingify-Stahnul sem jak v PDF tak mlunene slovo.*tanec*

lmgify

Spíše jsem čekal, že půjdeš po tom filmu natočeném podle té knihy. Když si ale chceš přečíst původní verzi, tak to jsou jedině body navíc. *palec* Koukal jsem, že kniha je tam i v anglickém originále (formát .mobi).

Teď už alespoň budeš vědět, proč se ty realitní show v televizi jmenují Big brother. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]