Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S přítelem se nudím

Od: anonyym* odpovědí: 15 změna:
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. S přítelem jsme skoro půl roku. Když jsme jednou byli spolu u něho doma, tak já jsem se ho zeptala co by chtěl dělat. A on odpověděl, že neví. No a tak jsem navrhla, že bychom se mohli podívat na nějaký film, jenže to on hned zamítnul.
Problém je ten, že když já cokoliv navrhnu, tak on hned řekne, že tohle dělat nebudem. Jenže on žádný návrh nedokáže dát. Takže to skončí u toho, že nevíme co dělat. A je potom docela nuda.
Poraďte prosím, co s tím.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

18x
Najít si někoho, s kým se nudit nebudete.

culdabulda1*
hodnocení

10x

kvůli čemu jste spolu tedy začali chodit? - taky z nudy?

anonyym*
hodnocení

Ze začátku to bylo jiné, vůbec jsme se nenudili. Pořád jsme spolu něco podnikali. Jenže teď... jakoby se mu něco přecvaklo a chtěl být semnou jen v posteli... A nic jiného nedělat...

hodnocení

8x

Dobrý den. Pokud nemá snahu starat se o to, abyste se s ním nenudila, tak ho nechte, ať se nudí bez Vás. A najděte si vhodnějšího partnera. Pokud se s ním nudíte již nyní, budete se nudit i v budoucnu. Na vztahu musí pracovat oba dva a vztah je i o vstřícnosti, tolerantnosti, kompromisech. A hlavně o komunikaci. Takže to s ním proberte a hlavně mu řekněte co Vám vadí. Aby věděl, že buď se začne snažit, nebo to pro Vás není ten pravý partner.

anonyym*
hodnocení

Děkuju za tuhle radu. Zkusím to s přítelem probrat a uvidí se.

hodnocení

4x

Pokud je váš dotaz myšlen vážně, atk byste se měla zamyslet i sama nad sebou, proč trávíte čas s někým, s kým se nudíte, místo abyste řekla sorry, zdar a ne se půl roku trápit.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, Vy přeci nemusíte být s někým, s kým se nudíte. Tak si o tom promluvte a když se přítel nezačne snažit o zábavu a nějaký posun ve vztahu, tak se rozejdete (nudit se můžete sama nebo bavit s někým jiným). Zdravím!

72mona
hodnocení

3x

To není dobrý. To je takové to "mouchy snězte si mě" a po půl roce? Pokud se něco nezmění (na váš popud), vidím brzký konec. Vztah umře na nudu. M.

smode*
hodnocení

3x
Dobrý den. Patrně jste oba submisivní typy. Ve vztahu je dobré když je jeden více dominantní a jeden více submisivní - pak to často funguje nejlépe. Určitému vedení ve vztahu se lze i vědomě naučit, není to ale tak jednoduché a je to běh na dlouhou trať. Možné to však je.

liska5
hodnocení

3x

Vy nemáte ani jeden společný koníček? Film je v podstatě zabíjení nudy, když je vedle toho možnost aktivně prožít čas.

anonyym*
hodnocení

Ano, to sice je. Ale jde o to, že on nemá zájem aktivně prožívat čas.
Máme spoustu společných koníčků, jenže když já něco navrhnu, tak on to hned zamítne, a proto vždycky skončíme u něho doma...

hodnocení

3x

@anonym* - když já cokoliv navrhnu, tak on hned řekne, že tohle dělat nebudem
A co tedy děláte, když jste spolu? Kromě *** *smich*

Jedubabčo, to je ale jinej anonym.

No jo - jsem se překlepla. Odpusťte stařence ;)

sluno
hodnocení

3x

Už když jste se poznávali, jste musela něco zaregistrovat. Takový člověk se moc nezmění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]