Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lapač snů

Od: derek* odpovědí: 5 změna:
Zdravim. Potreboval bych poradit, kde v Praze sehnat lapac snu (takovy to indiansky nebo buhvijaky tentononc :) ). Byvaj to takovy krouzky s perickama. Tak jestli nekdo nevi kde presne se pro to stavit a kolik si tak pripravit penez. Diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Určitě v obchoděch s orientálními věcmi, jeden šikovný najdeš v Celetné ulici po pravé straně, další, kde vím, že je mají je takový obchod s tričky, vlajkami atd, ale lapače mají také a je to ulice 28. října, cena cca 90-200 Kč podle velikosti.
eiramka*
Viděla jsem je v Rytířské ulici, v obchodě Madal Bal.
derek*
Dekuji za tip. V nejblizsich dnech se tam zastavim.
bublin
Viděla jsem jeden pěkný prodávat na www.aukro.cz ,asi za 200 kč. Upozornuji,že já ho neprodávám. :)
esterka
Vyrob si ho sam, je to otazka jedne max. dvou hodin, každopádně pokud ani nevíš k čemu slouží a jak s ním zacházet tak je ti uplne na nic...není to dekorační předmět ale plní dost užitečnou funkci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]