Nejste přihlášen/a.
Ahoj,je mi 27,príteli bude 35 jse stále pana,príel je ale trpelivý a pozorný...nespechá na me,problem je v tom,že já mam z nejakého duvodu strach.. který nemužu prekonat..i když si dáme vino,tak nic...zkoušel to rukou pomalu,to me nevadí,ani tak moc,pak se svlékl, i me, a čekal že neco bude,(sme spolu 9 mesicu) me to samotnou trápí,že to pořád nejde...jakmile by me tam mel dát svuj penis, a mam ho už docela blízko,tak s začnu trást..trepu se...hrátky mi nevadi,ale samotný akt tak jsem jako socha:/pritom mi říká žen jsem akcni..snažim se..proste nedokážu ho je tak pustit do me,jako by nejaký blok ve me..strach z bolesti,neznáma...mam pocit že to nikdy nepujde a on me opustí kuli tomu a ja zustanu pořád panou prosím co delat,jak se stim poprat...zkusit napsat nejakému psychologovi? za zádným nechci,musi to jit i prece jinak:údekuju moc..
Zdravím. Zajděte za sexuologem, nebo za tím psychologem. Nikdo Vám po internetu nebude dávat rady, to budete muset udělat osobně. Když Vám nevadí psát cizím lidem takové podrobnosti z intimního života, proč by Vám měla vadit osobní návštěva u odborníka? Panenství není nemoc, v ničem Vám nepřekáží. Pokud chcete začít žít sexuálním životem a máte nějaký blok, pak to musíte řešit s odborníkem.
Dobrý den, dva návrhy řešení problému. Nečekejte na přiblížení penisu k Vašemu "pokladu", ale přibližujte si svůj "poklad" k penisu, t.j. zvolte polohu, kdy Vy budete nahoře a vše si budete regulovat podle sebe. Další možnost je, že si pořídíte (asi raději menšího) "uměláka" (šidítko) a třeba ve vaně si s ním budete hrát, až najednou zjistíte, že Vás panenství opustilo. Zdravím!
Jenomže, tady nejde třeba jen o zasunutí něčeho a nebýt panna jako panna, ale o překonání bloku být s mužem a to jsou dvě věci... To první s náhražkou múže jít normálně a třeba i jde, ale blok nastane ve druhém případě... A tady už je to třeba v hlavě, pro psychologa? Nebo možná je to věc ve vztahu o plné důvěře...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.