Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sms s fakturou

Od: honza0123 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, dnes jsem dostal již po 4 sms z mě neznámého čísla. Stojí tam: dobrý den, stále evidujeme nezaplacenou fakturu xxxx. Celková částka je xxx. Nic jsem si nikde neobednal a.ani mí nic nepřišlo domu. Jak mám postupovat? Částka se postupně zvyšuje.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Postup je jednoduchý.

Najedete do složky SMS...označíte zprávu...a dáte "smazat".

Postup to není složitý a určitě se to časem naučíte.

hodnocení

2x

Rozhodně na to číslo nevolejte, ale zkuste ho zadat do internetového vyhledávače. Možná se dozvíte, o co jde.

hodnocení

0x

Pokud si jste jistý, že nic nedlužíte, tak na to nereagujte, různí podvodníci to zkouší a mnohdy dokonce po zavolání na dané číslo se vám odepíš velká částka.

mathew
hodnocení

0x

Tak to ignoruj a nebo ještě lépe to číslo zablokuj. I kdyby to čistě náhodou byla faktura, kterou máš zaplatit tak tohle není standartní doručení a nikdo se na tebe nemůže zlobit a posílat ti penále za to, že ji ignoruješ.

hodnocení

0x

To já jsem byla včera na poště a přišel tam naštvaný pán s balíkem. Strčil ho té paní u okénka a řekl, že to nechce, neboť si to neobjednal. No a ona ho beze slova vzala a pán odkráčel. Co s tím teda pak dělala, to nevím, ale asi to poslali zpátky zadarmo. Docela mne to zarazilo. Myslela jsem, že bude něco vypisovat a ono nic. Takže být Vámi, tak když jste si jistý, že jste nic nekupoval a nikomu za nic nedlužíte, tak zprávu vymazat a je to. Rozhodně na to číslo nevolat, nebo nic nepsat. Tam asi číhá ta past.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

zadat do googlu cislo z ktereho chodi sms, urcite se tam najde neco typu ze to jsou podvodnici kteri jen zkousi, najde se dost lidi kteri zaplati, snadny vydelek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]