Dobrý den, zajímalo by mě, jak velká je šance, že celníci zastaví autobus z Nizozemí do Čech, a budou hledat marihuanu se psem. Chtěl bych si dovézt 2g domů-pro kamarády.. mám se toho bát, či nikoli? Předem díky za odpovědi
Vzhledem k tomu, že jedete uvnitř schengenského prostoru, je pravděpodobnost nulová. A i kdyby, tak dva gramy trávy snadno obhájíte jako vlastní spotřebu.
Psi jsou velice dobře vycvičeni a najdou i sebemenší mnnožství. Stojí Vám ti kamarádi opravdu za to? Nebo je to jinak? Jaga.
420
Ano, tomu věřím že jsou psi dostatečně vycvičení na vyhledání drog. Mě jen zajímá jak velká je šance že budou prohledávat Autobus- jak často se to stává. Jsou to moji kamarádi a já bych jim rád u u této marihuany pověděl o svých zážitcích z Nl. Takže jinak to rozhoně není.
No, čím víc se člověk takhle veřejně ptá, tak se zvyšuje šance na odhalení
Tak a vážně - to asi provezete, protože jste v Schengenu a pokud vás někdo neudá, tak dojedete až do ČR. Nikdy jsme nekouřil trávu, ale 2 g je asi i maé množství pro vlastní potřebu, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.