Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omluvení u zaměstnavatele

Od: hust odpovědí: 4 změna:
Dobrý den
MÁM otázku ohledně omluvení dneška
Jelikož sem nešel do práce kcul5 zdravotním problémům bolest od žaludku a vzraceni5 + bolest pod zebrama
Rano5 jsem psal akorát kolegovi2 co jezdím s kamionem a pak ještě dispečerovi
Tohle jsem nikdy v životě jsem nemusel řešit až nyní sem u firmy jeden měsíc
Takže jdu zítra do práce normálně
Šel bych k doktorovi ale má dovolenou a žádný zástup v ordinaci
O to abych to měl zaplacený tenhe den nejde a kvuly penizum to nedělám jde mi o to jak to omluvit lze neplacené volno kvůli zdravotnímu stavu děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokuste se se zaměstnavatelem dohodnouit na poskytnutí neplaceného volna - stačí krátká písemná dohoda s vašimi podpisy - ale vyhovět vám nemusí.

hodnocení

0x
Lze jen to co bude chtít zaměstnavatel. Může vám dát áčko, může vám to uznat. Práce není škola, kde se deti vymlouvají, že je bolí bříško. Stačilo možná zvednout telefon.

hodnocení

0x

Dobrý den. Toto si musíte vykomunikovat se zaměstnavatelem. Omluvit se, vysvětlit situaci, domluvit se jakým způsobem se ten Váš den absence dá řešit (neplacené volno, případně den dovolené..) Záleží na tom, jak moc Vás zaměstnavatel potřebuje. Pokud jste u firmy pouze 1 měsíc, mohl by se s Vámi i rozloučit ve zkušební lhůtě. To Vás nechci strašit, záleží na vstřícnosti zaměstnavatele, ale měl jste zavolat jemu a s ním řešit důvod své nepřítomnosti v zaměstnání ten den. Ale stalo se, takže zajít se vší pokorou zítra za zaměstnavatelem...

jenda2*

Jak bylo napsáno, takové věci se řeší s přímým nadřízeným a ne s kolegou. Ve zkušební době tím spíše. No, uvidíte. Ale vypadá to divně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]