Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žaloba a trestní oznámení na AMV Group s.r.o.

Od: aeown* odpovědí: 100 změna:

Pokud patříte k podvedeným společností AMV Group a chcete se připojit k hromadné žalobě, napište nebo zavolejte. Podávám ji u Brněnského soudu. Trestní oznámení podávám pouze za sebe a to na základě praktik této společnosti. Kontakt: tel.: 910 214 631, email: aeown@hotmail.com

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tana*
hodnocení

0x

Taky se k Vám připojím .Taky Vám slibovali půjčku?a musela jsete si dát pojištění AXA?A ted Vám vyhrožují jako mě ,že pokud nebudu platit pojištění ,tak zaplatím pokutu za nesplnění podmínek?

1lenka

Dobrý den,paní Margaret,

prosím jak jste dopadli s AMV?Podali jste žalobu?Jsem jedna z nich.Děkuji Semeráková

olga*

Dobrý den.Já jsem byla také oklamána touto společností AMV Group.Také mi řekli, že budu mít větší šanci na půjčku když podepíšu smlouvu o uzavření životní pojištění u AxA pojišťovny.A také mi přišlo, že mi sníží ze 6,9% jen 5% provize.Žádala jsem v květnu a nic se neděje.Prí nemají zatím žádného bankéře, který by mi zaručil poskytnutí mé požadované sumy.Tak hodlám také dát naně žalobu.A vyhrožovali mi , že budu muset zaplatit 15 tis. pokutu a soudní výlohy...Snad to dobře dopadne...Už abych to měla za sebou...Dejte si naně pozor, jsou to jako velcí lichváři...

pet*

dobry den take jsem z touto spolecnosti neuspela a to jsem zadala o pujcku v prosinci lonskeho roku ale do dnesniho dne se nic nedeje i kdyz je pomalu kazdy mesic atakuji telefonatama aby me vysvetlili moji situaci tak jen slysim negativa jsem velice zklamana a citim se hodne podvedena jak pravi prislovi kdyz ptacka lapaji pekne mu zpivaji bohuzel ale je to tak musim po dva roky platit zbytecne petset korun mesicne axa pojistovne i kdyz uz jedno pojisteni mam u jine pojistovny je to nefer takoveto jednani by melo byt trestne stihano

ajka1

Dobrý den ,také jsme naletěli.Smlouvu jsme podepsali 2.7.2010 jak jste dopadli s tou žalobou.Prosí poradtě. Děkuji*cert*

pet*

jsou to takovi podrazaci ze je me znich nanic jeste jsem se nikdy nesetkala osobne stakovim hyjenizmem je pravda ze mi uz dvakrat volali ohledne pujcky ale takove spolecnosti ktere chteli rucit mim majetkem a nebo z nehoraznyma splatkama dam priklad ctyricet tisic na pet let za tisicosum set korun mesicne a nebo chcou rucitele a kdo vam v dnesni nestabylni dobe pujde rucit?silne me tato spolecnos pripomina radovana krejcire treba uz ilidri teto spolecnosti jsou za nase penize na seichelach

valach*

A co tak zpětný úvěr na auto? A ručitel není třeba. Pokud nemáte záznam v RD, tak raději bankovní úvěr, než u nějaké společnosti, tam se jde, když nedá úvěr banka, ale pochopitelně si to riziko nechají zaplatit.

aligator*

Ale paní, to pojištění jste si vůbec zřizovat nemusela. To byla jen Vaše věc. Taky jsem s nimi sepsal smlouvu na zprostředkování půjčky, ale bez toho pojištění. Sice mi do ted půjčku nezařídili, ale dostal jsem od nich dopis, že mi zatim sice nic nenašli a tím tedy snižují jejich případnou provizi za zprostředkování z původních 6,9 % na 5 %. Mě to připada férové jednání. Pokud podáte žalobu, tak se jen před soudem ztrapníte, že si neumíte přečíst smlouvu před podepsáním.

paralicova

Přesně tak s tím naprosto souhlasím založit pojištění byla jen věc každého prostě to zkouší a čekají kdo se chytne a bohužel jich není málo.Já jsem do pojištění nešla čekám na dopis a je mi jasný co tam bude a kdyby jsem si ho založila,tak by tam bylo napsaný to samé,takže pokud ten úvěr má vyjít,tak nějaká pojistka to neovlivní takle firma půjčku nedává jen čekají kolik lidí nachytají na pojistku.

paralicova

Přesně tak s tím naprosto souhlasím založit pojištění byla jen věc každého prostě to zkouší a čekají kdo se chytne a bohužel jich není málo.Já jsem do pojištění nešla čekám na dopis a je mi jasný co tam bude a kdyby jsem si ho založila,tak by tam bylo napsaný to samé,takže pokud ten úvěr má vyjít,tak nějaká pojistka to neovlivní tahle firma půjčku nedává jen čekají kolik lidí nachytají na pojistku.

kosta*

Zdravim ,taky jsem naletel a jdu do toho s vami pokud se uskutecni hromadna zaloba na spolecnost AMV group.Nebo dejte vedet jaj jste dopadli u soudu a jestli jde jeste se pripojit k zalobe? dik Rosta

marke

jsem taky ochoten připojit se k hromadně žalobě na amv group, řekněte kdy a kde. děkuji.

cyril*
hodnocení

0x

Velice hezké tel. číslo! Kolik stojí minuta hovoru? Podobně jako na jiných linkách začínajících "9"?

aeown*
hodnocení

CYRIL: To jste tak nemozne omezeny nebo tupy? Je to opravdu takovy problem zjistit si tu predvolbu na internetu a dojit k zaveru, ze se jedna o cislo operatora UFON? Paneboze a to tu radite lidem. Bezte nekam s tou svoji inteligentni odpovedi. Jste k smichu.

cyril*

Velice se tímto omlouvám za svoji omezenost. Pravděpodobně jsem jako jediný měl v podvědomí, že čísla s devítkou na začátku nejsou zcela běžná a po důsledném seznámení s realitou jsem nucen konstatovat, že se v tomto případě nejedná o žádnou pochybnou linku, ale ani o předčíslí na "UFON", které začíná číslicí "79". Tato čísla s 910 v začátku jsou jakýmsi nedopatřením ČTÚ přidělena internetovému volání, tedy linkák VOIP.

cyril*

oprava : "linkám"

aeown*
hodnocení

Pokud si poridite internet od Ufona tak mate moznost volat a posilat sms z toho modemu ktery jste dostal, je vam prideleno cislo zacinajici 910. Takze mam cislo telefonu od Ufona a jejich modem (router) na ktery mam pripojen bezny telefon. Priste nepiste odpovedi jako byla vase aniz by jste si overil podstatu veci. Pokud necemu nerozumim tak se do toho nepletu a neodpovidam jak lama. Je to potom negativne zavadejici vuci ostatnim ctenarum.

hop®

Nene, Cyrile, 79 ne, mám Ufouna a mé telefonní číslo na fofrinternet začíná 9100...!

pinter

Ale snad cyril toho tolik neřekl. Pouze položil dvě logické otázky. Také jsem netušil, že telefonní číslo začínající 9 může být jiné, než na draze placené linky. Byť o radu nežádáte, přesto si dovolím vám nějakou dát - uklidněte se, zajděte se projít do zasněžené přírody, večer si zapalte krb, otevřete třeba nějaké skvělé vínko a těšte se ze života. Pokud není problém vážnější, určitě se vám uleví. Krásnou neděli.

cyril, ... *palec*

doplněno 11.07.10 10:25:

cyril,

... alespoň nám to bylo vysvětleno.

Přiznám se, že - i v případě potřeby - bych na takové číslo určitě vůbec nevolal.

Ale stačilo pouze sdělit vysvětlení ... s možností ověření, ... protože ani Vy, ... a ni já jsme určitě nebyli jediní, kteří pochybovali. *nevi*

Není tedy nic jednoduššího ( když už mám takové číslo ), než přidat pár slovíček vysvětlení ... áááááááááááááá ... je to! *zed*

Takže, ... cítí-li majitel uvedeného tel. čísla nějakou újmu, ... pak k němu ode mne již "sviští" moje hluboká omluva. *hi**nevi*

aligator*
hodnocení

0x

Vcera jsem byl na pobocce firmy AMV Group a vse mi pripada legalni. Podepsal jsem s nimi smlouvu na zprostredkovani pujcky. Pojisteni od firmy AXA jsem nechtel. Ted uz jen cekam na kontakt od nejakeho investora jak mi rekli. Vse probiha jak jsme se dohodli. Vy si muzete sjednat zivotni pojisteni od firmy AXA, ale take nemusite. NENI TO POVINNE a mate to uvedene ve smlouve, ze to doporucuji. Pani u pocitace mi rekla, ze to povinne neni, ale ze to zvysuje bonitu u investoru. Dala mi zprostredkovatelskou smlouvu domu na prostudovani a druhy den jsem ji podepsal, protoze jsem zjistil, ze me k nicemu nezavazuje. Smlouva je sice natistena hodne malym pismem, ale nekdy staci si ji precist od zacatku az do konce.

upina*

tak až vám přijdou peníze tak nám napište...

aeownhotmailcom
hodnocení

0x

Dobry den tak jsem zrovna zjistila ze jsme take hezky naleteli.K hromadne zalobe se urcite pripojime.Muzete nam zdelit neco vic o tech podvodnicich dekuji moc.

rehy21*
hodnocení

0x

Měl jsem zájem o půjčku od AMV Group ale stkávám se tu s negací a spotížemi můžete mi tedy prosim zdělit v čem ten problém spočívá?

aligator*

Oni si jen neumi precist smlouvu pred podepsanim. Pokud chcete pujcku, nebojte se do toho jit, ale pojisteni si nedelejte, pokud ho nechcete.

aligator*
hodnocení

0x

PŘÁTELÉ, ČTĚTE SI SMLOUVY a nebuďte tak zabedněni.

venda*
hodnocení

0x

dobrý den,taky jsme žádali o půjčku a bohužel půjčka žádná jen platíme pojistku .Byla naše chyba že jsme ji uzavřely ale tenkrát nám paní neřekla že ji nemusíme uzavírat? Byly jsme až v Olomouci a pokud můžu poradit takovým společnostem se vyhněte a dávejte si velký pozor.

wwkarel

Dobrý den, také jsem byl v Olomouci. Bylo mi pánem řečeno, že pokud si pojištění neudělám tak půjčku nedostanu. Když jsem ho upozornil, že ve smlouvě to není napsané ( že je to podmínka) tak mi odpověděl, že si zvedám bonitu i případných investorů. Takže jsem se bohužel nechal ukecat a podepsal. Nezkoušel jste někdo volat na axu co se dá udělat s tou pojistkou. Zda se dá převést administrace pojistky na jiného pojišťováka ať z tohoto amv nemá peníze.? W

mamka1206*

Dobrý den,tktéž jsem byla v Olomouci v hotelu Sigma a bohužel jsem se nechala nalákat na pojištění auzavřela ho.Ted toho lituji.Snad nebude problém od tohoto pojištění odstoupit.Na půjčku od společnosti AMV respektive od jejich asi rádoby "investorů" čekáme od června 2010 a stále nic.

lenka11*
hodnocení

0x

Je to jen další společnost co slibuje a stejně půjčku nezískáte! Kromě Providentu a Smartu nic jiného neexistuje, kde by půjčili peníze člověku s negací - jsou to všihcni jen podvodníci a snaží se z Vás vytáhnout peníze za zprostředkování!

richard*
hodnocení

0x

také se kvam připojuji také jsem se musel pojistit u axa abych dostal půjčku jak se nepojistím tak ji nedostanu,stejně jsem ji nedostal

jaroslav111

Dobrý den,

Pokud Vám tyto společnosti nezaručí že peníze dostanete tak je nejspíše nedostanete, protože proč půjčovat když jsou peníze z pojistek? A proč dva roky držet pojistku? Jinak by ty společnosti nedostali za pojistky provize*frajer* Bez pojistky je to jen blaf :-D u těchle společností to vyjde jednomu ze 100 a to jen člověku který není zadluženej a spletl si banku s jinýma dveřama.

iveta*

Dobrý den taky jak se koukám tak nejsem sama kdo naletěl jak někdo dokaže využít nesnází druhých připojiji se žalobě myslim že je nás na to dost lidi aby stim někdo něco dělal a také máme policii pomáhat a chránit!

olga*
hodnocení

0x

*plac*Dobrý den.Taky jsem naletěla těm lichvářům...A nevím jak zrušit tu jejich ukecanou uslibovanou smlouvu...Asi se připojím kvám, kté hromadné žalobě.*bum*Musí jim někdo už to zatrhnout,aby dál nemohli už škodit a lidi vysávat z jejich peněz. Lidé si chtějí půjčit peníze a né jim cpát prachy...To není fér od nich...p.Slezáková

jura*

Nechci vám do toho kecat. Ale pokud si chcete půjčit peníze, tak bych vám doporučil jít do banky. Jednak tam bude nižší úrok, korektnější jednání a v případě neplacení (alespoň po nějakou dobu) nepříjdou k vám domů fešáci a neupraví vám váš jistě krásný obličejík. Komečních bank je u nás kolem 30 - stačí si vybrat.

mikynka*

*nevi*Ale když nejsem zaměstnaná ,jsem na úřadu práce ,akorád dělám školu a nutně potřebuji půjčit ,tak co jsem měla dělat.Nikde v bance mi nepůjčej, i když vím , že bank je všude dosti.Ale když nemáte stálí příjem a ani zaměstnání, tak se nikde nečapu...*zed*Bohužel...

himekujermi

Dobrý den...pojištění lze zrušit odstoupením od pojistné smlouvy do dvou měsíců od data sjednání (nikoli výpověď poj.sml.). Toto odstoupení může býti bez udání důvodů a pojišťovna má povinnost vrátit veškeré nespotřebované pojistné. V praxi 99% pojišťoven vrátí celé zaplacené pojistné, může se však stát že vrátí pojistné mínus zaplacené rizika např.na úrazové připoj.ve sml. apod.. (to je málo obvyklé)...Tam není žádný problém ALE POZOR odstoupení od smlouvy musí být do dovou měsíců od sepsání doručeno pojišťovně...ne po 2 měs. a jednom dni např...DO DVOU MĚSÍCŮ OD DATA SJEDNÁNÍ SMLOUVY TO MUSÍ MÍT V RUCE...

Co se ale týče příjmu této společnosti tak dle mého pramení právě a jen ze sjednávání pojistek(těchto)...mám za to že tu dochází spíše ke zneužití situace klienta! Vědí že klient nemůže do banky skrz nějaký problém a tudíž rádi tito klienti sáhnou po jakékoliv možnosti získání půjčky...podepíšou cokoliv, jen aby se dále zadlužili (a to vč.pojištění) - toho si je tato společnost velice vědoma... to že je tu jejich "ochrana" 15t.Kč pokuta po 24 měsíců je jen šibalsky uděláno proto, že se za provize získané od pojišťoven v ČR "ručí" právě oněh 24 měsíců...takto se chrání, aby provizi nemuseli vracet...ono je i zvláštní, že zrovínka je pokuta za příp. zrušení smlouvy je 15t.Kč, když zaplacené pojistné za 2 roky je téměř identické!? To je proto, že potřebují mít své jisté :)...Jde o fikaný způsob, jak s jistotou pobírat provize za sjednaná IŽP - to je dle mého, jak jsem již napsal) hlavní zdroj příjmu.

Bohužel mají v nabídce navíc pojišťovnu Axa, která ve smlouvách skrývá mnoho poplatků. kdy se díky tomu klient dostává na "své" peníze ccy po 20ti letech...je mnoho pojišťoven, které mají podobný produkt, jen je člověk "na svých" již např. po 20 letech...jsou ale pojišťovny, které mají progrramy kde se lidé dostanou na své cca po cca 3-4 letech..Náklady v těchto produktech jsou několikanásobně nižší, než u Axy. Opravdu kvalitní pojišťovny by svoje produkty jistě nezapůjčiili některým firmám k tomu, aby se takto zneužívali...!?

Osobně si nemyslím, že tato společnost je nějaké terno mezi společnostmi, co půjčují peníze(s ohledem na úspěšnost výplaty půjček)...dle mého 95% lidí jsou už předem u této společnosti při podpisu smlouvy jasnými kandidáty na slíbené, avšak nerealizovatelné půjčky...

Docela mě zajímají i ti tajemní investoři( je to dnes populární slovo "investor", ale asi naprosto bez významu! Kdo má peníze(jako investor), jistě je nebude půjčovat lidem s neblahou historií v bank.sektoru, ale sám je investuje za průměrné roční zhodnocení 2,5 - 9% (to je jeho jistota!))

Nezdá se mi to...na obchodní schůzce jsem podal i některé technické dotazy, které ani nebyly zodpovězeny...prostě nevěděli, ale přitom to zákon udáváal ..."vědět"(v tom na co jsem se ptal)...

petrakralovak*
hodnocení

0x

Dobrý den chtěla jsem vám říc že jsem další kdo se nechal takhle blbě nachytat.Jsem sama na mateřské dovolené a nutně jsem potřebovala peníze a ted jedině musím platit za to co nemám.Jsem ochotná se přidat k vaší žalobě.

paralicova

Dobrý den já jsem také na mateřské a od amv jsem si přečetla vše než jsem za nima jela,takže jsem s nimi smlouvu uzavřela,ale bez pojištění a samozřejmě žádná odpověd je to jen o tom kolik lidí nachytají na uzavření pojistky to je to v čem to celém zpočívá.Takže se domnívám že s žalobou bohužel nic nezmůžete,protože do té pojistky Vás nikdo nenutil bylo to jen na Vás a oni Vás o všem informovali co bude následovat když to porušíte.Takže Vám přeji hodně štěští.

kroca

Pokud o placení-myslíte pojištění AXA, dá se bez problémů zrušit. Ale né přes společnost AMV Ti vám budou jen vyhrožovat ap. Napsala jsem mail přímo na axu a oni mi sami zavolali a poradili, že stačí napsat písemně,že chci od smlouvy odstoupit a dopsat jako důvod neserioznost AMV.Což jsem udělala.

mamka1206*

Dobrý den,můžete mi prosím odpovědět jak jste dopadla u společnosti AXA.Jestli vám bez problému smůouvu o pojistce zrušili.Bohužel jsem s kamarádkou taktéž naletěla u této firmy AMV a pojistku jsme uzavřeli a půjčka stále v nedohlednu.Děkuji vám za odpověd.

mamka1206*

Dobrý den,můžete mi prosím odpovědět jak jste dopadla u společnosti AXA.Jestli vám bez problému smůouvu o pojistce zrušili.Bohužel jsem s kamarádkou taktéž naletěla u této firmy AMV a pojistku jsme uzavřeli a půjčka stále v nedohlednu.Děkuji vám za odpověd.:)

amper*
hodnocení

0x

Ja jsem take jeden z vas,ktery se nechal napalit.Na penize cekam uz od rijna minuleho roku.Jedine co jsem dostal,byl dopis,ze investora zatim nenasli a to bylo asi dva mesice po uzavreni smlouvy a snizili mi provizi z 6,5% na 5%.Od te doby zadna komunikace.Behem asi 10 let zpet,jsem naletel zpouste takovymto vychytralcum,mam toho uz plny zuby co se v tomto state deje a nikdo-urady s tim nic neudelaji.Pripojuji se take k zalobe,pokud to k necemu povede.

pep754

Vážený pane. Vy jste asi úplně blbej. Říkáte, že máte jen špatné zkušenosti, ale pořád do toho skáčete rovnýma nohama. Proč nejdete proboha do banky? Každému normálnímu člověku musí dojít, že nebankovní půjčky jsou lautr k ničemu. Oni vám snad v bance nechtějí půjčit? Pročpak asi. Místo blbých keců radši začněte makat a máte po problému.

upina*

tak to ste mě dostal!Vy tady nevíte vůbec o co go...že? Vy ste si asi neuvědomil ,že existují lidi kteří mají dluhy,kteří třeba pracují ale v bance jim nepůjčí ,atak hledají pomoc jinde! ,, proč proboha nejdete do banky?! ,, nejspíš ste nahlavu asi vy!proč asi!protože v bance nepůjčí...vy chytrej!

achjo*

božíčku, a ty dluhy za vás udělal kdooo?

786611110257
hodnocení

0x

D*zed*obrý den,prave jsem ukončila hovor s jejich asistentkou.Žádala jsem o 200.000 tisíc,nabízí mi neustále 50.000,protože mi jsou k ničemu.To tak v prosinci lonského roku,když jsem žádala.Od té doby mi moje pohledávka z 50 vyskočila na 200.00 a jsem uplně bez prostředků kvůli exekuci a ještě mi vyhrožují,že nesplácím pojištění.Pokud dáte informace,klidně se k žalobě připojím.

cyril*

Tak to má byt! Tak je to spravne! Nechtějí Vám půjčit - zažalujte je! To, že tím nic nevyřešíte, jen naroste dluh, nic neznamená, ale ten pocit, že za Vaše špatná rozhodnutí můžete žalovat někoho jiného, ten za to stojí!

cerww

milí cyrile jdi do prdele! jelikož se nám smněješ a koukáš na toho kdo jsi chce půjčit peníze jako na somráka. |Díky ale každý nemá super život jak by chtěl.

cyril*

milí vojto, děkujy za pozvání k vám domů, ale bohužel nemohu vihovjet, jelikož mám na somráky a lidskou blbost alergiji!

nikdo*

Tfuj takové hrubky! JSI TY VUBEC CECH?

cyril*

Se stylem psaného projevu nemá národnostní otázka nic společného. Je použita forma, které by snad mohl dotyčný aspoň trochu porozumět.

smot
hodnocení

0x

Dobrý den byl jsem také podveden 15.7.2010 jsem podepsal smouvu-žádost o pujčku.velice rád se připojím k žalobě na firmu amv group s.r.o. a byla by možná žaloba na jednotlivého pracovníka této firmy...

tatar*

taky jsem byl podveden ale tomu nerozumim. poradi mi někdo?jak se piše žaloba?pokud možno odepište mi na tatar21@seznam.cz děkuji moc

doplněno 04.08.10 22:37:

je někdo kdo mi nebo nam všem pomuže? Děkuji za všechny

zabak246
hodnocení

0x

Dobrý den, rádi bychom se připojily k podání žaloby na AMV group. Na tel. který máte uveden se nemůžeme dovolat. seznam.cz

nynija
hodnocení

0x

dOBRY DEN NAPROSTO S vAMI SOUHLASIM,NEBOT JSEM SE TAKY NECHALA NAPALIT A NEVIM CO DAL. CHTELA BYCH POPROSIT O RADU. dEKUJI NYNIJA

stanislavverner

Dobrý den mám radu jak z toho všeho ven.Pokud jste ještele nezaplatily pojištění,máte možnost se z toho dostat.Též jsem byl u této sprostředvatelské agentury a též jsem byl napálen ale dostal jsem se z toho bez žádnejch transakcí.Tudíš jsem nemusel platit žádných 15.tisíc.Ted k věci:Ihned zajíjt na pobočku AXA a pojištění zrušit,Zhotovyt dva exempláře odstupní smlouvy a stím pujdete k notářovy,který vam dá razítko o pravosti podpisu.Jeden si nechte a ten druhy odešlete do Hradce,zůstane vám podací lístek a orygynál odstupní smlouvy.Pošlete to doporučeně z doručenkou.Sám jsem to udělal,již jsou to dva měsíce a mám klid.Ale bacha je to jen pro ty co ješte neposlaly tu zálohu 500kč na to pojištění tak mnoho zdaru a štěstí věřte že to pomůže

cyril*

Přesně tak : a výra tvá tě uzdravyla! Horší to bude až se doma objeví exekutor.

stanislavverner

To bych neřek,ty se u mě neoběvý.Rodiče jim totiž volaly a operátorka řekla pokovad jsem nezaplatil 500kč tak od smlouvy lze odstoupyt a i když na mě příjdou tak jim ukážu že jsem žádál o zrušení a nic nezmůžou.A když to pujde dál a budou tvrdit že jsem jim nic neposílal tak jim ukážu ty papíra o poslání a že mam razítko od notáře.

cyril*

A oni z toho budou celý hyn!

stanislavverner

No to je sice fakt,to máte pravdu, mužou říc že nic nebudu platit a stejně příjdou.No nic tak budu čekat až příjdou a všem tady přeji výtěztvý nad AMV Group.

smoty*

Díky za radu sem vám všem zavázán asi určitě ste mě zachránili.Ještě otázečku bych měl jak a ským spolupracovat?kvůli té žalobě a co bych musel investovat a hlavně následky kladné i protikladné..děkuji za odpověd

ovenka
hodnocení

0x

dobry den taky jsem byla podvedena firmou amv group s.r.o.fandim vam a doufam ze soud je radne potresta je smutne ze lidi ve financni tisni jeste dokazou takto obelstit.s pozdravem marie zoubkova

upina*
hodnocení

0x

Dobrý den,no nevěřím svým očím...tolik lidí je napáleno a i já patřím mezi ně...jsem na MD,potřebovala jsem půjčit ,abych se dostala z problému a zařídit byteček,Misto toho ted platím 450 pojistku...penize jsem žádala v lednu 2010,třikrat mi bylo řečeno že je schválena,když tam člověk volá tak neustále ta stejná BLBÁ odpověd-čekáme na vhodného investora:(Nedá se z toho ještě nějak odstoupit anižbych platila tu pokutu 15 000,byla jsem ještě na pobočce AXA ale tam bylo řečeno,že když to zruším budu platit tu pokutu...prosím poradte,a chci se zeptat máte někdo dobrou zkušenost s nějakou společností která doopravdy půjčuje...prosím poradte děkuju Pavla

vlastinek*

Píšu za přítelkyni,bohužel také byla napálena a vidina peněz jí oslepila a jediný telefonát z letáčku 8x5 cm ji teď změnil život furt žije ve strachu a co bude dále.No právně bych to viděl takto,je to určitý návod jak se efektivně vyhnout všelijakým výhružkám:

1-pokud už jste zaplatil (-a) alespoň jednu částku pojišťovně AXA a dále nechcete platit a nebo tam máte dluh,dojděte na pobočku a případný dluh uhraďte a s okamžitou platností vypovědťe s pojištovnou AXA smlouvu,to vám udělají na počkání ve všech pobočkách,

2-okopírujte si veškeré náležitosti a podejte na kterékoliv policejní stanici trestní oznámení na společnost z vydírání a vyhrožování a zastrašování (pokud jsem od nich nic nedostal,nemohou po mě nic žádat),

3-sepište žalobu a podejte jí u soudu v příslušném obvodě,

4-to samé i s kopii trestního oznámení pošlete i na krajský soud v Hradci,ve kterém je uvedená společnost zapsána ,

4-jako pojistku pošlete ještě tyto materiály na ministerstvo spravedlnosti,stím že požadujete aby uvedená společnost byla vyškrtnuta z obchodního rejstříku a tudíž zanikla.

Pamatujte že čím více se jim tam sejde stížností tím to bude důvěrihodnější,a vzhledem k tomu že tu stále platí že exekutor chodí až na základě vydání rozhodnutí soudu,tak jak jsou rychlosti soudu tak do té doby by mohla být uvedená společnost zrušena a nebo alespoň pokutována za tyto praktiky.

Hlavně si veškerou korespondenci od obou AXA i Amv Group ponechávejte pro případné soudní jednání,které by jste měli vyhrát.

cyril*

Ještě jednou bych dal bod 4 a k němu dodatek, že nejprve se musíte nechat vyšetřit u Chocholouška a veškerá další jednání absolvovat s písemným potvrzením o svém IQ, aby všude kam se vydáte měli možnost posoudit s kým jednají. Celý proces to značně urychlí!

micha*
hodnocení

0x

Dobrý den,chci se jen zeptat jaké máte se společností zkušenosti?. Zažádal jsem si o půjčku tu mě schválili. Došel mě ale od nich dopis,že ještě nenašli společnost ,která by mě profinancovala. Jak to bylo u Vás? Děkuji za odpověď

jitina*
hodnocení

0x

Bohužel, taky jsem se dostala do sítě těchto podvodníků, ráda se připojím k žalobě.

konecnal
hodnocení

0x

Dobry den,rada se k vam pripojim k te zalobe na spolecnost AMV Group,ze je to banda lichvaru a podvodniku ohledne uveru,protoze zadny neposkytuji.17.3 jsem s nimi uzavrela smlouvu a dodnes jsem neobdrzela pozadovanou castku o kterou jsem s pritelem zadala a slibili mi penize do 14 dni a nic mi nedoslo.k uveru jsem musela uzavrit pojisteni u AXA pojistovny a kdyz sem smlouvu po 2 mesicich u pojisteni zrusila,tak mi vyhrozuji pokutou 15.tis.A kdyz tuto castku neuhradim do urciteho data,tak jim musim zaplatit k tomu dalsi pohledavky,co vcelku cini necelych 45.tis.POKUD SE LIDI NEBOJITE,JDETE PODAT TRESTNI OZNAMENI NA POLICII CO NEJDRIVE.JA TAM DO KONCE TYDNE JDU

jura*

A proč si nepůjčíte v bance - je jich tady skoro 40? Vy asi budete taky dobrý případ, když vám nikdo slušný nepůjčí. A jen pro zajímavost, jak jste dopadla s tím trestním oznámením?

weissova
hodnocení

0x

Dobry den,rada se k vam pripojim k te zalobe na spolecnost AMV Group,ze je to banda lichvaru a podvodniku ohledne uveru,protoze zadny neposkytuji.17.3 jsem s nimi uzavrela smlouvu a dodnes jsem neobdrzela pozadovanou castku o kterou jsem s pritelem zadala a slibili mi penize do 14 dni a nic mi nedoslo.k uveru jsem musela uzavrit pojisteni u AXA pojistovny a kdyz sem smlouvu po 2 mesicich u pojisteni zrusila,tak mi vyhrozuji pokutou 15.tis.A kdyz tuto castku neuhradim do urciteho data,tak jim musim zaplatit k tomu dalsi pohledavky,co vcelku cini necelych 45.tis.POKUD SE LIDI NEBOJITE,JDETE PODAT TRESTNI OZNAMENI NA POLICII CO NEJDRIVE.JA TAM DO KONCE TYDNE JDU

kaculaj

Dobrý den,též sem naletěla AMV...platim pojistku už 8měsíců a už mě to přestává bavit,ráda se připojím k nějaké žalobě když to k něčemu bude?

cyril*

Jak jste naletěla? Tím, že jste si svobodně sjednala pojištění?

jiri123

"Cyrile" - to jste jeden se zástupců té firmy nebo proč tu od začátku píšete a obhajujete to? A jste jediný registrovany :-D Je fakt že lidi kteří se takto nechali ošálit asi nemají internet nebo mají málo zkušeností v tomhle ohledu.

cyril*

Zřejmě budete mít pravdu. Obhajovat používání zdravého rozumu v místě, kde o něm téměř nikdo ani neslyšel je opravdu nejen pošetilé, ale i velice smutné!

jura*

Vy jste tak úžasná, odvážná a inteligentní. Dokonce se ráda přidáte, když to jiní zorganizují, odpracují a zaplatí. A hrnce za 40 000 Kč z předváděčky už taky máte? *palec*

radi*

Tohle je vážně všechno legrační a k pláči současně... jediná rada: Čtěte vše, než něco podepíšete! A nesvádějte pak vlastní hloupost na někoho jiného.

P.S. Neznám tu firmu, ale je to vše na jedno brdo a trvá to už dlouho... jsou lidé, kteří naletí každý měsíc, NECHÁPU!

petraaaa

Můžu se zeptat, zda se zde najde někdo kdo tu půjčku dostal?

cerww

po bytvě je každej hrdina i když máte pravdu ale tohle nám opravdu v tuto chvíli nepomůže

slunicko1*
hodnocení

0x

Tak mi to potvrzuje jenom to, že peníze půjčovat jedině od banky :)

karlosdodo
hodnocení

0x

dobry den

chtel bych podat hromadnou zalobu na spolecnost amv group kdo se chce pridat at mi napise na e-mail jsem od hradce kralove

karlos.dodo@seznam.cz

kalbo*
hodnocení

0x

Dobrý den,

rád bych se připojil k Vašemu trestnímu oznámení.

ikad@seznam.cz

jitina*
hodnocení

0x

Tato firma jsou obyčejní podvodníci. Pokud tady budeme jen debatovat o tom jaké praktiky používají, oni Vás záměrně uvádějí v omyl, a to už je podvod. Takže jediná možnost je opravdu podat hromadnou žalobu. Ale musí nás být víc. Kdo se nebojíte a jdete do toho, napište. Já jim nemíním platit ani korunu, pojištění jsem zruušila, a pokud se nepřidá nikdo, podávám trestní oznámení tak či tak.jiti3@seznam.cz

cerww

dobrý den paní Jitko ne nemohu vám odeslat email tak píšu sem . Chtěl bych co nejdřív poslat žalobu na ty zloděje skontaktujte mně prosím Vojta ... cerww@seznam.cz

hanher*

Nejdřív David, potom Vojta. . .ach jóóó

hop®
hodnocení

0x

*zed*, jinak nemám, co bych dodal... *nevi* - možná: každý svého štěstí strojvůdcem...

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

chytrák se učí na cizích chybách, blbec an vlastních...podle toho co čtu je u nás blbců pořád hodně...

cyril*

"chytrák se učí na cizích chybách, blbec je většinou nepoučitelný"

man*
hodnocení

0x

Dobrý den,

bohužel jsem naletěl také AMV Group s.r.o a zvažuji žalobu na zmíněnú Fa.Napsal jsem dne 30.06.2010dopis panu Ing.Dolakovi předsedovi představenstva pojišťovni AXA.

Zrušení smlouvy životního pojištění ke dni 15.07.2010.Smlouvu jsem podepisoval ke dni 27.05.2010.Dle zákona můžu do dvou měsicích pojistnou smlouvu zrušit.Odpověď od pana Ing.Dolaka jsem nedostal,ale dnes t.j.21.09.2010 mi přišla upomínka,že mám zaplatit 1.160,-Kč.

Nevzal v úvahu,že jsem jím poslal dopis o zrušení smlouvy investičního pojištění. ke dni 15.07.2010.

František Zubo ,2.října 67,411 55 Terezín,mob.720 349 702

Já se vám všem divím.Podobných podvodů jsou plné zprávy na Nově,tyhle pokusy už jsou tu roky,vždycky přijde někdo nový a vymyslí fígl a vždycky se najde plno důvěřivců,kteří skočí na lep.Copak vy si všichni myslíte,že vám dnes dá někdo něco jen tak? Proč se nepodíváte do obchodního rejstříku na předmět podnikání uvedené firmy dříve,než jim něco podepíšete? Oni žijí z provizí,které jim pojišťovna vyplácí za uzavřené smlouvy a věřte,jsou to pěkné peníze.Reagujete podrážděně na příspěvky od "cyrila" ale to je jediný člověk,který tu má všech pět pohromadě.A zlobte se na mě nebo ne,je mi to jedno.Je to prostě tak.

cyril*

Děkuji za morální podporu, bohužel pro značnou část zdejších "podvedených" jsou byť mnohdy ironicky podané, ale vždy dobře míněné reakce vcelku zbytečné. Slovy klasika Karfíka :" Je to marný, je to marný,...je to marný"!

Musím trochu opravit své předchozí tvrzení,je tu v tématu ještě pár dalších lidí,kteří mají všech pět pohromadě a nesnili o penězích z nebe.Jinak s Vámi souhlasím - Je to marný.

buss
hodnocení

0x

Proč tak silná slova o podvodnících, podrazácích, že jste podvedeni? Na to musí být přece dva! Jeden co nabízí a druhý kdo to vezme. A umí si přečíst smlouvu! A pokud nejsou vyloženě blbí, tak jedou podle zákona.

Kdybyste neměli dluhy jinde, tak vám půjčí banka, tito nebankovní vydělávají na půjčitelích nesplácejících.. takže je to mastné, úúžasné rpsn, jdou přece do rizika, že nebudete splácet.. A z toho důvodu i pojištění. U těchto si lidi půjčují, aby zamázli jiné dluhy.

A když se jedná o firmu, tak si ji prověřím např. v obchodním rejstříku, jestli je u nás registrovaná, může provádět co nabízí atd.
A vám nic neříká to s.r.o? To vám může půjčit i soused, když uvěří.

Poučení: výdaje jen takové, na které mám příjem, prostě si něco musím odpustit, nebo přidat na úsilí a vydělat si.

agatka

Lépe to snad napsat nejde *palec*. Normální člověk zajde do banky a vezme si úvěr, v případě menších obnosů vyřídí kontokorent nebo kreditní kartu - vše vyřízeno za dvacet minut. Strašně se mi chce smát, když tady skupina podivných existencí, evidovaných na seznamech bank jako neseriózní, pochybní a neakceptovatelní klienti, někomu vyhrožuje, že ho bude žalovat a podá na někoho trestní oznámení. Normální soudce s nima musí vyrazit dveře a uložit jim pokutu za zesměšňování soudu.

marke
hodnocení

0x

Dobre vy chytráci... když člověk potřebuje zoufale peníze tak je třeba to využít jo? já ty podvodníky jebu, životní pojištení jsem zrušil a nebudu jim platit nic, pokud mají na tolik kuráž at príjdou vymáhat podvodnici pojebaní. Lidi nebojetese toho od právnika jsem se nechal poradit řekl pokud dáme na amv group hromadnou žalobu tak je pravděpodobnost že vyhrajeme. Protože amv poslal smsku že úvěr je schválen, ale čekáme na první úhradu pojístného aby jsme pustily peníze, ale pak odmitly že pri jsme řekli že úvěr je předschválen. To jsou prostě običejní podvodníci oni brzy tu firmu prodaji nebo pozastavi až od axy dostanou svoje procenta. My podvedení se musíme sejít u soudu a podat hromadnou žalobu pokud není pozdě.

Vy máte šanci vyhrát,jenom když na ně hromadně vtrhnete s vidlema v ruce.Protože u soudu se vám vysmějí.Všechny tyhle firmy to mají dobře vymyšlené,ty smlouvy jim chystají jejich právníci a rozhodně v nich nenajdete slabé místo.Já ty smlouvy neviděl,ale vsadil bych se,že jsou formulovány tak,že oni jsou jen zprostředkovatelé,kteří pro zájemce hledají investory.A že vám napíšou,že žádného nenašli? Prostě smůla.Přestaňte tu naříkat a smiřte se s tím,že peníze jsou v pr...

marke

pokud vím oni zatím nenašli žadného investora pro nikoho. a to je naše vyhoda že jen slibujou... a hlavně procenta maji od pojištoven.

nikdo*
hodnocení

0x

Take sem naletel tak sem šel na Axu.Řekli mi že at sem rad že mam jen tisic že pry za nima chodí i jini lide co naleteli u jinejch firem a maj sankce az 250tisic.Moji sprostret.smlouvu si okopirovali a pry ze to daj na ředitelstvi.Me nabídli že mi mesični splatku sníží na minimum a to na 300mesíčne a k tomu mi dodaj urazovi atd pojišteni.a jeste mi nabidli k te smlouve uverovou kartu.Takže trochu to potešilo ale pokud by existovala moznost jak zrušit smlouvu s amv tak jdu do toho.

mamka1206*
hodnocení

0x

Dobrý den,pro všechny kdo uzavřeli díky AMV pojištění u AXa pojištovny.Jsem tam volala a paní mi ochotně poradila jak smlouvu o pojištění zrušit.Tak to tak udělám podle rad a už nebudu muset nic dalšího platit.I když možná přijdu o peníze keré jsem tam 4 měsíce vkládala.

doplněno 26.09.10 16:54:

A už ani nedoufám že od společnosti AMV nějaký ůvěr kdy dostanu.Holt budu muset shánět někde jinde nebot jsem bohužel nezaměstnaná a banka mi žádný úvěr neposkytne.

cyril*

Zrušit smlouvu o pojištění lze samozřejmě kdykoli a není k tomu zapotřebí žádných zvláštních rad. Druhou věcí je však to, zda jste mimo smlouvy o pojištění s firmou AXA, neměla sjednanou i jinou smlouvu s AMV, kde se zavazujete k tomu, že v případě ukončení pojistné smlouvy s AXou, uhradíte společnosti AMV sjednanou částku. Od plnění této smlouvy Vás žádné zrušení pojistky neochrání, by právě naopak!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]