Nejste přihlášen/a.
Tak s tou hospodou to nebude tak snadné. Nechci Vás zklamat, ale tohle bejvávalo. Dneska už v hospodě žádného pořádného řemeslníka teda nenajdete. A když ano, tak to nebude za hubičku. A ještě ani nebudete mít záruku, že to udělá dobře a pak se můžete jít klouzat, nebo brečet. Vlastní zkušenost. Jsem zvědavá, jak v té hospodě pochodíte. Mně tam totiž také poslali, když jsem nikoho neznala a opravdu nedoporučuji.
Aby Tvůj dotaz tohoto typu mohl mít praktického významu, bylo by dobré uvést kam se stěhuješ a číslo mobilu. Jsem přesvědčen, že by se někdo našel i tady z našich diskutérů nebo jejich známých ale muselo by to být v rozumné vzdálenosti od jejich bydliště.
Úplně zdarma asi sotva ale bývá možnost domluvit se na výměně. Tak například můj kamarád našel potřebné brigádníky na stavbu suchého stání pro auto tak že bydlí na vesnici. Přijeli lidi z města, kůlnu společně postavili, oni potom u něj několik dnů bydleli, udělali si rekreaci, prochodili okolí a všichni byli spokojeni.
I když každý nemá ty možnosti ale chce to přemýšlet co nabídnout na revanš, nemusí to být vždycky jenom peníze když je peněz nedostatek.
Mnoho a mnoho baráků se postavilo v hospodě. Hlavně na odbornější práce ideální místo na sehnání šikovných lidí.
To je taky dobrý nápad a osvědčený, ale mně v hospodách moc neznají. Ty jo, já se tam snad ožeru...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.