Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat pomocníky?

Od: kepler* odpovědí: 12 změna:
Což o to, stěhování už mám zajištěné, ale čeká mě spousta práce v novém bytě, kterou sám nezvládnu. Mí vrstevníci, kamarádi a známí jsou na tom celkem stejně, jako já, samí kriplové a důchodci. No a k tomu se ještě k tomu stěhuju mezi důchodce. Rodina daleko...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak s tou hospodou to nebude tak snadné. Nechci Vás zklamat, ale tohle bejvávalo. Dneska už v hospodě žádného pořádného řemeslníka teda nenajdete. A když ano, tak to nebude za hubičku. A ještě ani nebudete mít záruku, že to udělá dobře a pak se můžete jít klouzat, nebo brečet. Vlastní zkušenost. Jsem zvědavá, jak v té hospodě pochodíte. Mně tam totiž také poslali, když jsem nikoho neznala a opravdu nedoporučuji.

cyklopoutnik*
hodnocení

3x

Aby Tvůj dotaz tohoto typu mohl mít praktického významu, bylo by dobré uvést kam se stěhuješ a číslo mobilu. Jsem přesvědčen, že by se někdo našel i tady z našich diskutérů nebo jejich známých ale muselo by to být v rozumné vzdálenosti od jejich bydliště.

Úplně zdarma asi sotva ale bývá možnost domluvit se na výměně. Tak například můj kamarád našel potřebné brigádníky na stavbu suchého stání pro auto tak že bydlí na vesnici. Přijeli lidi z města, kůlnu společně postavili, oni potom u něj několik dnů bydleli, udělali si rekreaci, prochodili okolí a všichni byli spokojeni.

I když každý nemá ty možnosti ale chce to přemýšlet co nabídnout na revanš, nemusí to být vždycky jenom peníze když je peněz nedostatek.

hodnocení

2x

Známá si podala inzerát a sehnala si na pomoc při stěhování studenty.

*cteni*

kepler*
hodnocení

No jo, na stěhování už mám nějaké mládežníky, ale dokáží mi pomoci i při vrtání děr do betonu, včetně stropu? Když v životě vrtačku nedrželi v ruce? Ale jo, jinak je to celkem dobrý nápad. Budu se muset trošku zeptat co umí. Já jsem schopný jenom instruktáže...*palec*

hodnocení

2x

Mnoho a mnoho baráků se postavilo v hospodě. Hlavně na odbornější práce ideální místo na sehnání šikovných lidí.

kepler*
hodnocení

To je taky dobrý nápad a osvědčený, ale mně v hospodách moc neznají. Ty jo, já se tam snad ožeru... :-D

Tak pro jednou si klidně dej do trumpety. Seznámíš se s jedním a ten už bude znát další. Klasický scénář, nic složitýho.

Největší problém někdy bývá sehnat nějakou normální hospodu.

hodnocení

0x

Jednoduché - vyvěsit inzerát na nějaké VŠ a uvést co nabízíš za práci (to může být problém)

hodnocení

0x
Skuste po netu zapátrat po službě Hodinový manžel
Sou to lidi co si dokáží poradit s kde čím
kepler*
hodnocení

U nás moc studentů není (natož VŠ) a jako důchodce nechci a nemůžu moc platit.

Pak jedině požádat bud kamarády jestli nemaj ochotný děti či přátele
Nebo na výkend svolat svou rodinu aby pomohla
id

Tak, tak. Na den svolat, pozvat rodinu a vše zvádnete za víkend, zváště když nechcete a nemůžete práci někomu zaplatit. Přece nemáte všechny z rodiny až za mořem .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]