Ahoj vsem,mam problém,ktery se nejspíš týká hodně mladych holek,ale asi se nad tim nezamýšlí tak jako ja...je mi 20 let a pritahuji může kolem ctyricitky,působím vyspele,většinou je mi tipovano treba 24let. Sem aktivní,usmevava,společenská a jak oni rikaji-vyzařuje ze me chtic. Je pravda,ze pokud vidím přitažlivého muze,ráda si ho prohlednu,na tom neni nic špatného...mela sem dva delší vztahy,oba muzi 38let. Byli empaticti,vedeli co chtějí,a mela sem pocit jistoty a takove hezké péče,zkrátka si me jako mladou slecnu vydrzovali-nemyslim ze by si me kupovali atd...po nejake dobe jsem ale přesto vztah ukoncila,ale zcela z jineho a pro tuto otazku nepodstatneho duvodu. Nyni sem se seznamila s muzem 27let,sportovec,vtipalek a především velmi velmi přitažlivý muž-a zamilovala sem se. Růžové bryle sem ale měla jen chvili,i pres jeho vek je takove dítě,zajima ho jen zabava a slecny-je vulgarni a mluví o nas zenach jako o buchtach atd..To nenavidim...začal rikat poznámky ohledne sexu,jak by s prominutím klatil kazdou a tak jsem se bála situace az dojde k nasemu sexuálnímu sblížení,bala sem se,ze mu nebudu dost dobrá. Kdyz to prislo,nestačila sem se divit-sex jak z hororu,2minuty a jeste s nechutnymi poznámkami. Je mi z toho na nic..sem nešťastná,že je mi vlastně nejlépe s muži věku meho otce..sem tam moc komplikovaná nebo to máte některá slečny taky tak? Dekuji a hezky večer
Prostě si narazila na blbouna co má 27 let. Nejsou všeci muži stejní. I ženské co je jim 30 mohou být blbky a pětadvacítky jsou rozumný, inteligentní atd. Z jednoho kusu nelze dělat konečné soudy.
Proč si dělat násilí, dělejte co vám srdce velí. Ale jak říká moje kolegyně, která má o 20let staršího partnera. Jo když mě bylo 40 a jemu 60, to bylo fajn. Když mě je 60 a jemu 80, stojí to za prd. Vlastně mu už dělá pečovatelku a řeší jeho neustálé zdravotní problémy. Takže pokud s sebou nechcete životem vláčet vetchého starce, je třeba se zavčasu přeorientovat na mladší model.
Měla jste štěstí na dva slušné "starší" pány a smůlu na mladého *** - ale to není reprezentativní vzorek. Jestli je vám líp s pánem ve věku vašeho tatínka, není na tom nic špatného - jen bych upozornila, že špatné vlastnosti s věkem nabývají na síle, takže za 5 - 10 roků můžete mít doma žárlivce, který vás nepustí na krok, stárnoucího a choroby řešícího muže nebo můžete být vyměněna za mladší model.
Ne, že bych vám něco z toho přála - ale je dobré být předem připravena
Jsou ženy které dnes říkají po mnoha letech manželství jak to celou tu dobu nebylo to co by si rády představovali a co by dali aspon za šest let krásného manželství o proti mnoha let zkaženého života. Berte několik krásných let které jsou ve věkové rozdílnosti vyměřené a přesto pro vás krásné tak jak některé znás ani nepoznají za celé manželství.
Jedním z důvodů a to hlavních může být ten, že takové ženě v dětství chyběl otec. Nemusel chybět jenom fyzicky, to přítomen být mohl, ale i psychicky, že například nejevil o děvče moc zájem... Staší muž a mladá žena není nic nenormálního, pokud se jedná o opravdový vztah a ne o zlatokopectví jako u "celebrit".
Některé slečny to mají jako Vy... imponuje jim životní zkušenost, rozhled a nadhled a klid, který vztah se starším mužem přichází. Starší muži mají jinou výchovu, k ženám se chovají ohleduplně a galantně. Mají zcela jiný přístup k životu.
Nebojte se, nejste sama, kterou nepřitahují nevycválaní sebestřední floutci ač jsou jim věkově blíže.
bejbi
A proč starší muže přitahují mladá děvčata? Mě je 30, vypadám naopak mladší a oslovují mě muži 45+.
smode*
Mladé dívky přitahují zdravé muže všech věkových kategorií, nikoliv pouze starší. Protože mladá dívka = většinou zdravá dívka a tím vyšší pravděpodobnost zplození zdravého potomka o kterého se bude moci déle starat. Starší muži oslovují dívky častěji proto, že už mívají lépe zpracovaný strach z možného odmítnutí.
Vůbec se vám nedivím, že vás přitahují rozumní muži, ač starší. Ti 20 letí potřebují stále ještě dospívat. Možná až vám bude 30, tak najdete z dnešní doby toho svého "mladého", třeba mu bude tak 35.To už bude správný chlap na svém místě. Ti dnešní čtyřicátníci bývali také praštění.
vernon
Pokud to nebude takový čtyřicátník, jako já. Co si neumí představit, že by doma zakopával o čtyřicetiletou nutrii...
Vernone, o věku to není. A co Vy víte, co bude za pár let. Ta Vaše si najde třeba jiného a vy nakonec budete rád i za tu čtyřicítku. Tím nechci strašit, ale může se to stát. Jen o věku vztah není. A ne každá čtyřicítka vypadá blbě. A když jste první našel až ve 33 letech, tak vám může dělat problém najít si další, kdyby to to s touto nevyšlo. Na vašem místě bych asi toto moc nerozhlasovala. Děláte frajera, ale nikdy nevíte, co bude dál.
Já nevím, já ti neporadím... Já se seznámil se svou nynější manželkou, když jí bylo dvacet jedna. Mě 33. Takže taky minimální věkový rozdíl a rozumíme si dodneška...
proč nešťastná? - muži kolem 40 jsou furt ještě hezcí a mužní a pro mladou dívku sexy, protože se "vyznají" a jsou na vrcholu svých sil .
Jenom bacha, aby Vás ti mladí, které teď nánávidíte, nezačali přitahovat ve zralém věku - pro ženskou bývá vztah se zajíčkem daleko náročnější, nežli pro muže vztah s mladší partnerkou - alespoň já bych se toho neodvážila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.