Nejste přihlášen/a.
dobrý večer,chodim s přítelem skoro rok..je mu 33 let,me 28, bydli u rodiču ješte já také..on s nimi má dobrý vztah,já moc ne...o to ani tak nejde..jen že už bych s nim ráda byla nekde plánovala bydleni,nebo alespon nájem,bydlíme od sebe cca 90 minut autem.. tudiž se vídáme .4-5do mesice což je málo...nejak zjistuju že mi prijde že proste z baráku nechce..nebo nevim:/ nájem nechce prej nechce platit svoje,že chce mit vlastni..pritom doma plati 2 tisice ja také..tak najem za 6 by se sehnat šel dat on fut píše cosi jo povykládáme si o tom..ale vlaste když je senou tak o tom vubec nemluvi...ja o tom schválne nemluvim a čekám kdy s tim zacne on třeba..jako nevim.nejak me to nebavi ,furt jezdime bud na rozhledny nebo posedet to je jkeho život..:/ když jsme v restauraci tak sem mela peneznku na stole, a on jesi to plati m rikam jo, a on že to klidne zaplati..řekla sm že ne ..platila se ja..pac me jak dojel tak mi řekl že mu dlužím 500 za listek na majaleš s to byl muj napad..jinak bychom nikam snad nevylezly..prijde mi že nikam nechce prorože se to plati... práci ma 8 let stálou..doma plati 2000 auto ma za 400 tisic ,ale nechá se pozvat do kina když teda listky na majáles platil om.kldyž sem mu řekla co sem kamarádka? .. a vi že v opráci sem prisla o nejaké peníze..takový proste zgrtácky pristup me mrzí.( nevim jak jinak nebo co mam vic delat abychom se nekam hli s bytem hledánim atd.,..on sám s tim neprijde.
je to mamánek nebo co..: me tvrdi furt že bud trpelivá..že se chce mit dobre a proto je furt u rodiču že šetří...v cukrárne sme si daly kafe..ja řekla že ma hezčí.. a čekala sm že třeba řekne chcešš si to vymenit? ne proč
..
Zdravím. Pokud Vás to nebaví již nyní, nebude to lepší. Sama cítíte, že to není ten pravý partner do života jakého si představujete. Tak proč s ním jste ve vztahu a ztrácíte čas? On s Vámi budoucnost neplánuje, tráví s Vámi občas jen čas, je spokojený tam kde je. Vy spokojená nejste, tak si najděte vhodnějšího partnera.
fodám že mu mamka volá večer esi dojel v pořádku...sem se na nej tak podívala a on: no co taky budeš se bát o svoje potomky..:D...nebo snimi slavil vyročí svatby když mel dojet...a vyzvednout me z práce a jet zamnou ke me k nasim domu ja proč když to je jejich vyroči co tam bude s nima delat, aon že by mel odlavit snima jako jejich potomek jako nejbližší..se snimi odelit o tu radost...jako ano ma je rád ale me se to zdá prehnaný trochu, včera jel misto o půl 11 odeme v 9 jen aby stihl vyšlehat mati:/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.