Zdravim, zacalo to vcera. S erekci problem neni, ta je v poradku. Normalne pri sexu vydrzim pres hodinu, ale vcera jsem vydrzel par minut a udelal jsem se. Ale toto se mi jeste v zivote nestalo. Uz průběh byl takovy zvlastni, mel jsem nejaky necitlivy zalud a po par minutach se proste udelal ale tak, ze jsem se udelal a nemel jsem ani pocit uspokokojeni a pocitove jsem se proste neudelal. Rikal jsem si, ze se to muze stat, neresil jsem to, ale dnes se to opakovalo. Par minut a udělal jsem se, ale vubec jsem to necitil, zadny pocit uspokojeni. Nevite, co se mohlo stát? Mam s tim jit na urologii? Uplne opadla vydrz a prociteni orgasmu. Diky
Hodinu klátit ženskou? Muj bože. Chudáci tedy chzděry. Ja bych vam dala " heč". Co na tom je k chlubení? Zdrásat ji kůži až ji děloha krvácí a neví čí je?! Tohle že dal bůh lidem jako rozkoš? Spíš půlmozkům ne? Určitě ne nám...
Nemáte třeba nějaký zánět, nebo tak? Osobně bych pár dní počkala, dala si pauzu od sexu i masturbace, a kdyby se to opakovalo, asi bych zašla možná za obvodním, nebo na urologii.
Prostě železo stárne Zvykej si bušit do toho hodinu to ani už nemúže bavit pokud si stim teda nevyděláváš Skus mu dát tejden pohov at si odpočine a nabere nových sil Pak se uvidí
Hodinu klátit ženskou? Muj bože. Chudáci tedy chzděry. Ja bych vam dala " heč". Co na tom je k chlubení? Zdrásat ji kůži až ji děloha krvácí a neví čí je?! Tohle že dal bůh lidem jako rozkoš? Spíš půlmozkům ne? Určitě ne nám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.