Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vynechaná menstruace

Od: nikol22 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat. S přítelem máme nechráněný pohlavní styk, ale vždy to zavčas vytáhnem. Jednou jsme si nebyli jistí, tak jsem si dala prášek nulsora a od toho použití jsem měla pravidelnou menstruaci (do té doby ne). Pravidelná byla asi 6 krát po sobě. A teď mám zpoždění cca týden, je možné, že jsem těhotná? Podezření, že by se do mě udělal určitě nemáme. Děkuji za odpoveď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

2x
Možné je obojí. Tak jako v případě kolegyně mého kamaráda: "My jsme si s manželem dávali pozor 16 let. No, a teď čekám Františka". Již během styku dochází u muže k vylučování malého množství tekutiny zvané Kapka touhy - ta již obsahuje spermie. Těžko říci kde se bere ta stálá neznalost u mužů a naivita žen že "ten jejich to určitě umí a dá si pozor".

hodnocení

0x

To teď nezjistíš, možné to je. Počkej ještě cca 1-2 týdny a udělej si test. Nebo raději rovnou navštiv gynekologa. Tady se těžko dozvíš něco jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]