Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ejakulace každý den

Od: anonymq odpovědí: 13 změna:
Ahoj je mi 14 a ejakuluji každý den, je to dobré?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

1x
Ano. Také zdravé.

skorpion*
hodnocení

1x

V každém případě,..v tvém věku běžné

hadros
hodnocení

1x

Jenom jednou denně? Já to dělal někdy i pětkrát. Teď je mi 61 a tohle už nedělám, protože je to škoda. Je to lepší do nějaké dirky.

Treba v prosteradle?

samosato*
hodnocení

0x

Někteří ti budou tvrdit, že když masturbuješ, tak ježíš při tom pláče a někde na zemi umře malé štěnátko. Nicméně... i tak je to ok.

A ještě pozor na vysychání míchy a chlupaté dlaně *smich*

Oslepnutí, zmenšení přirození, vypotřebovaný "rybníček" a vůbec přímá cesta do pekla *smich2*

Každý (tedy každý chlap) toho máme jen kýbl a až ho vycákáš, nebudeš mít nic*zed**haha*

A brzy tě zavřou za týrání zvířat! Víš, kolik už jsi zabil štěňátek? *smich2**haha*

olinl

Jestli samosato neměl na mysli něco z Bible např. : gotquestions.org/... *andel*.

kvetik*
hodnocení

0x

Pokud to nepřeháníš a neomezuje to tvůj další život, tak je to ok. Ale pokud bys kvůli tomu např. flákal školu, kamarády a povinnosti, tak pak už by to problém byl.

janys79
hodnocení

0x

Víc než dobré.

hodnocení

0x

To bych chtěl také !

jenda2*
hodnocení

0x

Super. Navíc skvělá preventivní masáž proti prostatě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]