Dobrý den ve spolek. Potřebuji poradit. Hledám empatického a snaživého praktuka který ještě nevyhořel,zajímá se o vše důkladně co mu povíte a naslouchá, pošle na vyšetření i krev, kupř.domnívám se že budu potřebovat ct hlavy ( bolesti,točení atd), ale - měl už někdo zde,kdokoli přes něj taková " dražší vyšetření" jako jsou nejen rtg, ale magnetická ct apod. Krev samozřejmě. Jak se tváří na umornou unavu kupř.jde spíš po psychosomatice nebo ho zajímají klasicky choroby? Že by člověk mohl mít třeba crohna, nebo jinou nemoc..? Když k němu přijdete s bolestí krku a teplotou - byl s tím někdo? Blbá otázka asi že jistěže asi už někdo ano,ale - dá hned krev? Antibiotika? Moč? Pošle na sono když bolí břicho? Prostě jsem už i zažila ( ten člověk by měl jít spíš kydat hnůj že s bolestí krku,horečkou a vůbec odeslana pro pastilky a alou domů. Samozřejmě krevní testy na mé náklady ukázaly silny bakter.zánět a crp tudíž mi neudělal ani krev natož stěry krk,musela jsem si sama od přítele opatřit atb. Tak mě zajímá jaký je. Hledám, a ono těch co stojí za ztrátu 3 měsíců je mnoho,ale málo těch u nichž by člověk setrval aspoň rok a vyřešil aspoň 1 problém. Je mi už na padesát, potřebuji dobrou péči, proto prosim o vaše názory. A prosím jen takové ty normální pohodové názory né vrypy a tak... děkuji moc. Káťa
Tak především, na dražší vyšetření jako ct a magnetickou rezonanci posílají odborní lékaři, v případě hlavy a páteře neurolog.
Co se týče bolesti v krku a horečky, je fakt, že mohl udělat crp a dát vám atb., ale vy jste si taky mohla zajít rovnou na orl, kam doporučení nepotřebujete.,A pokud nejste spokojena s vařím praktikem, otevřete si webstránku www.znamylekar.cz a tam si najděte praktika, kterého pacienti chválí.
No a zrovna hned první odpověď a na houbelec. Tak za 1) znamy lekař kdybych chtěla tak se řídím jen tím a věřím tam všemu a neprosím lidi pacienty o názory. Znamy lekař - pro i proti. Ať má každý na toto sám názor. Doktoři si jednak sami píší hodnocení ( umí to už dnes i malé děcko) ale naopak si nechavaj mazat ta špatná. Mne zajímá někdo kdo k ducháčkovi chodil,resp.chodí. a na ct nebo mri vás může poslat i praktik co to je za blábol, praktik může skoro všechno, když se chce. Sama moje kamaradja když ji prasklo cosi v břiše ji prakticka dala ct břicha a dokonce i hrct plic a to s tim nemusela ani na plicní. Dala jí ho. Zajima mne kdo ma s duchačkem osobní zkušenost.
Vaši otázku jsem pochopila tak, že Vy nemáte s doktorem A. Ducháčkem dobré zkušenosti a ptáte se, jestli je zde někdo, kdo s ním má zkušenosti sám. Být Vámi, tak se na to neptám, protože každý ho může vnímat jinak. Pokud jste s ním nespokojená, tak raději vyhledejte jiného. Já mám kamarádku, která je velmi spokojená s jedním zubařem a nemůže si ho vynachválit. No a já s ním měla zkušenosti jiné. Prostě jsme každý jinak náročný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.