Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý večer,
Momentálně projíždím internet a snažím se "vyhledat" jak to je, když chci podnikat ve stavebnictví. Konkrétně je to živnost vázaná; provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Je tu "problém", že vázané živnosti už se musí doložit odbornou způsobilostí a praxí, což v tomto případě nemám. O nemovitosti se dlouho zajímám, sleduji jejich trh atp.
Co byste mi v tuto chvíli doporučili? Prosím o rozumná řešení, nemám náladu číst nějaké "rýpavé" řeči, děkuji!
Záleží co vlastěn ze stavebnictví chceš dělat,pokud klasiku-přímo zednoictví pak stačí sehnat někoho kdo Ti bude ručit.osobně jsem takto ručil dvěma kamarádům-ale věděl jsem,že potřebné umění a znalosti mají i bez patřičného vzdělání, tak jsem byl bez obav!
Je ještě možnost -dle vzdělání si toto dodělat v daném oboru (opět: vyučení na zedníka,udělat stav průmku...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.