Nejste přihlášen/a.
0x
Pokud ten sex byl kvalitní, tak to neřeš. A na tvém místě bych neřešil ani orientaci toho kluka. Vyjde sama najevo.
doplněno 21.04.19 10:04:
@teressa: Ano, je.
0x
jestli jste byli oba spokojení, pak je vše ostatní jedno. Jako jsou obojetníci, kteří umějí psát oběma rukama, tak jsou obojetníci i v sexu. Můžou s oběma variantami, s ní i s ním.
viz například Freddie Mercury z kapely Queen, nebo Gaius Julius Cesar.
Pravověrný homosexuál do sexu s opačným pohlavím nepůjde. Pak tu máte ty, kteří to chtějí vyzkoušet, nebo je něco/někdo nutí (režim, rodina, víra) no a pak máte bisexuály, kterým je to v podstatě jedno.
Já si právě z jeho chování jistá nejsem, protože sex chtěl a byl kvalitní. Jenže z ničeho nic mi řekl, že už dále nemůžeme pokračovat a utnul to. A já jsem na vážkách Byl ale méně zkušený, ale výborný
Ne, to říkám narovinu. Chtěl to a najednou to usekl se slovy, že by z toho nebyl vztah a že je to komplikované, i když to bylo krásné
0x
Sexuální orientaci protějšku nepoznáte podle toho, jestli Vás uspokojí či ne. Homosexuál i heterosexuál může být sobec, který myslí jen na vlastní uspokojení. A stejně tak oba dva mohou mít prioritu v tom, aby uspokojili protějšek a pak teprve sebe.
0x
Teresso,
mám pocit, že jste se tu ptala už před pár dny. Zdá se mi, že radši zkoušíte najít třeba krkolomné "vysvětlení", než byste si připustila, že o vztah s Vámi neměl a nemá zájem.
PS: Jestli se nemýlím, jestli se ptáte opakovaně na totéž, pak vězte, že opakovaná otázka porušuje zdejší pravidla ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.