Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, odpovím Vám příměrem - Vy máte na zádech batoh, který Vás jen tíží, ale Vy potřebujete strom, o který se můžete kdykoliv opřít. Jinak řečeno - pro toho chlapce jste strom, ale on na zádech žádný batoh nemá, tak je v příjemném a bezstarostném rozletu. Myslím, že chvilku se to vydržet dá, ale budoucnost to nemá (pokud se nechcete obětovat, zničit a zahrabat). Zdravím!
Nezlobte se, ale místo té taneční zábavy jste si snad měla raději zlámat nohu. Sádru byste už měla dneska dole a s tím kujónem byste se nebyla seznámila. Něco zlého pro něco dobrého.
Je to zřejmě člověk nepoužitelný pro běžný život, nedokáže partnerku podržet, něco vymyslet, zařídit, vše obaluje jen hezkými slovíčky a to je málo.
Bude máj, lásky čas, pošlete ho do pryč, ať zbytečně nezaclání. A určitě si brzy najdete někoho jiného. Jen volte bedlivě a nenechte se zase opít pouhými slovíčky. Jaga.
V dnešní době mi připadá, že jste na vážný vztah moc mladá. Časem se určitě seznámíte s mužem,který vás bude nejen hladit, ale pomůže vám, postaví se za vás a nebude vás potápět. Někteří chlapi ve 22 letech jsou nevyzrálí, ale problémy,které do vztahu přináší, jsou na můj vkus dost zásadní. Ať se vrátí odkud se k vám přistěhoval a vy se nestresujte. Užívejte si život, třeba cestujte, dělejte, co vás baví , budete mít na to dost financí i času. nechte ho, ať v klidu dozraje, ale já na vašem místě bych ho pustila k vodě. Má u vás mamahotel, do konce života by to stejně nebylo.
Ale bože... Dnešní děcka randí od dvanácti let... v generaci jejich prarodičů by už měla dítě. Copak vážný vztah je okov, který táhne ke dnu.
Já bych naopak slečnu pochválil, jak je ve svém věku samostatná a soběstačná.
Já hodnotím podle dneška, jak to bylo dřív, to vím. Děti randí, ale nežijí spolu a jeden neživí druhého. Vidím to v rodině a v okolí. To mi je jasné, že slečna je zodpovědná, šikovná, proto si myslím, že je škoda, aby byla celá domácnost jen na ní, všechno zařizování a placení, údržba atd. Dnes mladí poznávají většinou svět,cestují, případně šetří na bydlení. Proto si myslím,že slečna by mohla sklouznout do takových problémů, z jakých je náročné se dostat. Je vidět, že hodně přemýšlí,když sem zadá tento dotaz.
Víte, že nemáte oporu, ale pořád nějak doufáte. Ukončete takový vztah a snažte se neotěhotnět. Tohle není partner do života. Nevyzrálý, nezodpovědný, podporu Vám nezajistí. Fungujete jen jako sponzor a pro pobavení.
Jste mladá, najdete si spolehlivého partnera. Jen rychle vykročit pravou nohou a nenechat se ukecat na slova, když činy se nedostaví. Na vážnou známost máte ještě čas, i sama potřebujete poznávat lidi. Zajišťovat v 19 letech mamahotel to rozhodně nemusíte, život máte před sebou.
...v devatenácti a narazit na takového budižkničemu...rychle ho pošlete pryč..on si žije ve svém světě a ani bych se nedivil kdyby v tom byly i drogy...něco podobného zažívám v rodině a podobný stav-mladý člověk- ..nepracuje-několik let..nic neřeší protože u něho přece problém není,urážlivý až sprostý když se mu někdo snaží domluvit,nadělal dluhy..no mohl bych pokračovat delší dobu...moje rada-co v nejkratší době rozchod a hlavně si ho nepouštět k tělu...pokud už není pozdě...pěkný den
Co vám ten vztah dává? Hladit a mazlit vás může i někdo mnohem zodpovědnější. Mám z vašeho psaní pocit jak kdyby našel novou maminku a ne partnerku. Maminka taky pohladí, když je ouvej, dá chlapečkovi najíst a nechá ho přespat.
Vykopněte ho dokud opravdu nejste těhotná, pak už vám to půjde hůř.
Taky si myslím, že na vážný vztah je ve vašich letech brzo. Respektive žití s mužem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.