Dobrý den, před necelým rokem jsem tu psala toto:"Dobrý den, mám přítele, jsme spolu rok. Oboum nám je 20. Nedávno se nějak nepohodli s kámošem a tak a to je jedno, ale díky tomu mi řekl o tom, že po asi 2 měsících našeho chození se na jedné zábavě držel za ruku a líbal s jinou holkou. Asi to nějak prekousnu, ale úplně jedno mi to není a alkohol ho fakt neomlouvá. Nemám vůbec zkušenosti se vztahy a nevím jak se teď zachovat. Přítele miluju, je hodný, on mě taky miluje, omlouval se mi za to a je rád, že jsem to s ním vydržela ten rok, ale tohle mě trochu zaskočilo i když šlo "jen" o líbání. Nedokážu si představit, že bych se s ním rozešla, ale zároveň trochu klesla moje důvěra k němu. Jaký na to máte názor vy?". Nyní se ptám, jak byste se zachovali vy, přítel se líbal s jinou po druhé, byla to jeho nejlepší kamarádka. Byli s partou pít, taky trochu pozili i jiných látek a potom zůstali spolu dva. Hned ráno po tom mi řekl, že se s ní objímal a líbal. Nechci o přítele přijít, protože si jinak rozumíme. Poprvé jsem mu to odpustila, ale teď už mám tak zkazenou důvěru k němu, že silně uvazuju o tom, že bych to ukončila. Ale zároveň si neumím představit život bez něho. I když zde se bohužel vyplnilo udělá to jednou, udělá to i po druhé. A takový vztah nechci. Ale zároveň si v mnoha věcech velmi rozumíme. Achjo, je mi z toho špatně a vůbec nevím, jak reagovat a jestli v tom pokračovat. Nechci abyste to za mě rozhodli, jen napsali svůj názor, rozhodnout se musím sama. Velmi děkuji za každou odpověď.
Dobrý den. Důvěra je ve vztahu důležitá. Ukončete to a najděte si partnera, kterému budete důvěřovat a který nebude vyhledávat rozptýlení jinde. Jste ještě hodně mladá na to, abyste se trápila ve vztahu s někým takovým..Když to neklape již nyní, nebude to klapat ani v budoucnu.
Pije, opakovaně se objímá a líbá s jinými a navíc Tě dokáže zraňovat tím, že Ti to vylíčí. Asi počítá, že sneseš všechno. Já bych to neustála. Tohle ho nepřejde. Po čase by to provedl znova. A třeba by nezůstalo jen u líbání. Je nezralej a bezohlednej, a nemá potřebu se změnit.
olinl
Souhlas s liska5, dal bych bod, nejsem registrován. Divím se, že už ho tazatelka neposlala k vodě dávno. Tohle normální člověk nestrpí. Jak ale píšeš trixa, rozhodnout se musíš sama..
Chlast ani fet nejsou právě dobrým přínosem pro vztah. Zbytečně se trápíte, přemýšlíte. Být Vámi, v tomto vztahu bych zaručeně nepokračovala. Pán není spolehlivý, líbí se mu děvčata. Za nějaký čas to nemusí skončit jen líbáním, ale třeba i sexem. Jak by se Vám to líbilo? Pokud má Vás a má Vás rád, neměl by oblizovat jiné holky.
Rozejděte se, jistě brzy najdete jiného, lepšího. Ve 20 letech se určitě seznámíte s jinými chlapci. A budete si moci vybrat.
Je to stejné jako se zbožím. Koupila byste si nové šaty s dírou v sukni, nebo nové boty s ulomeným podpatkem? Určitě byste si vybrala jiné zboží, kvalitnější. A se vztahem je to stejné. Tohoto pána nechte "ležet na pultě" a vyberte si kvalitnějšího. Jaga.
ZA rok tady bude od Tebe dotaz: má dítě s jinou, ale mám ho ráda bla bla bla... Jak píšeš, rozhodnout se musíš sama. Bohužel jen jedna možnost je ta správná a Ty ji slyšet nejspíš nechceš. Ukončit to.
Člověk si cucte trochu toho moku, nu což, ale požití i jiných látek je za hranou mojí tolerance. U mě by končil už za ten fet, także nějáký líbání už by mě netankovalo.
Podle dnešních zkušeností jste ve věku kdy jste v podstatě dospělejší děti a myslím si, že vztah v tomto věku dnešní době kdy mají všichni jenom zájem o zábavu a o užívání života nemá nějakou delší perspektivu...
Také bych nekladl na tento vztah tak velký důraz být na Tvém místě, ale také vím, že zamilovanost dělá svoje... A tyto věci bolí...
Už nyní se chová free, co bude následovat asi víte. Důvěra se musí vytvářet, pěstovat. Rozešla bych se s takovým přítelem, mě by to vadilo, že kdykoliv je ochotný olíbávat kdejakou dívku, ženu. Na alkohol se nelze vymlouvat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.