Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám písničku Na to my neskočíme

Od: kenyska® odpovědí: 7 změna:

prosím, nevíte někdo jak se jmenute a kde najít písničku od Uhlíře a Šípa - jmenuje se nějak ... Nato my neskočíme.Zpívají to dívky a kluci. Děkuji Kenyska

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Asi máte na mysli písničku Na to my se nechytáme. Vyšla v roce 1989 na LP a MC pánů Šípa a Uhlíře Když jsou na to dva.

doplněno 20.04.19 10:12:

LP se dá sehnat na Aukru.

hodnocení

díky moc , a zdravím

hodnocení

Nevíte náhodou, jak ji získat ke stažení? LP mi nevyhovuje. Potřebovala bych na besídku stáhnout MP3. Díky moc

pisnicka
hodnocení

0x
hodnocení

Děkuju moc, tohle jsem též našla, ale je to velmi nekvalitní. Přesto díky moc za snahu

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tu písničku v MP3 najdete viz odkaz (snad Vám bude kvalita zvuku vyhovovat). Zdravím!

leteckaposta.cz/...

doplněno 22.04.19 19:44:

Nemáte zač. Ano, byl jsem hodný a dal jsem si tu práci .

hodnocení

Jééé, jste hodní, děkuju moooc, zdravím kenyska

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]